Baš kao vino!

Alen Islamović u sedmom desetljeću života pomalo izaziva nevjericu svojim izgledom, kažu da je vrijeme na njegovoj strani!

Alen Islamović Alen Islamović Alen Islamović/Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Islamović Alen Islamović Alen Islamović Alen Islamović i Sanja Doležal Alen Islamović Alen Islamović Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa (Screenshot: Youtube) Mladi Alen Islamović (Foto: Dnevnik.hr) Alen Islamović, Željko Bebek, Tifa (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) U zlatnoj sobi Alena Islamovića (Foto: Dnevnik.hr) +10 Alen Islamović s gitarom (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Alen Islamović nastupio je na proslavi srpske Nove godine u Beogradu, gdje su ga dočekale brojne obožavateljice, koje mu ni danas ne mogu odoljeti.

Legendarni pjevač Alen Islamović nastupio je na proslavi srpske Nove godine u Beogradu, na kojoj se pridružio kolegama iz Bijelog dugmeta Mladenu Vojičiću Tifi i Goranu Bregoviću, nakon čega su uslijedili komentari na njegov izgled.

Pogledaj i ovo 4 asa - 1 ''Spašavali su živu glavu'' Pađen o Kalemberu: ''Imao je najsličniju karijeru Beatlesima na ovim prostorima, to je bilo... Curice su vrištale''

Naime, 65-godišnji Alen s godinama se gotovo nimalo nije promijenio, baš kao ni njegov šarm, kojem ni danas brojne obožavateljice ne mogu odoljeti. 

"Došao sam kao bingo poklon Beogradu i drago mi je da sam ovdje. Volim Beograd, služio sam vojni rok ovdje, znam sve ulice", izjavio je Alen za Pink, a na svojem je profilu na Instagramu podijelio i dio atmosfere. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alen Islamovic (@music.alen.islamovic)

A kako je izgledao prije 40-ak godina, prisjetio se i sam prije nekoliko mjeseci na društvenim mrežama, i to povodom 40 godina od izdanja albuma "Motori" Divljih Jagoda, kada je objavio fotografije iz tog vremena na kojima ima dugu kosu. Alen je tada bio u svojim dvadesetima i imao je dugu kosu te odvažan rokerski stil, koji su njegovali i njegovi kolege iz benda Nasko Budimlić i Zlatan Ćehić Ćeha.

"Ma, ni Depp ti nije ravan", "Koliko ste hot", "Vrijeme je još uvijek na Alenovoj strani", nizali su se komplimenti ispod fotografija uz emotikone srca i vatre.

No na žalost obožavateljica, Alen je u sretnom braku sa suprugom Marjanom Islamović, i to posljednje 42 godine, a upoznali su se dok on još nije postao slavan. U javnosti se ne pojavljuju često zajedno i roditelji su 34-godišnje kćeri Une i 27-godišnje Lare, a on je progovorio o njihovu odnosu i otkrio kako su uspjeli sačuvati brak.

"Marjanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam nitko, samo lokalni pjevač u grupi BAG. Nas dvoje sve ove godine zajedno smo plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvjesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati", izjavio je Alen jednom prilikom, prenosi Blic.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 9 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 8 +29 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 7 Celebrity I s 38 godina ima tijelo kao u danima najveće slave! Pokazala je figuru u sićušnom bikiniju, a jedan adut posebno se isticao

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Bojanović - 1 Nina Bojanović - 2 Nina Bojanović - 4 Nina Bojanović - 5 +9 Nina Bojanović - 6 Celebrity Naša prekrasna misica već šest mjeseci vodi tešku bitku s bolesti: "Shvatila sam da ljepota i novac ne znače ništa"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene