ozbiljna dijagnoza

Naša prekrasna misica već šest mjeseci vodi tešku bitku s bolesti: "Shvatila sam da ljepota i novac ne znače ništa"

Nina Bojanović - 3 Nina Bojanović - 3 Ranko Šuvar/Cropix 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Bojanović - 1 Nina Bojanović - 2 Nina Bojanović - 4 Nina Bojanović - 5 Nina Bojanović - 6 Nina Bojanović Nina Bojanović Nina Bojanović Nina Bojanović Nina Bojanović +3 Nina Bojanović Galerija

Bivša Miss Supranational Hrvatske Nina Bojanović progovorila je o svojoj bitki s epilepsijom, koju vodi posljednjih šest mjeseci.

Prekrasna Nina Bojanović 2020. godine pobijedila je na izboru Miss Supranational Hrvatske, a sada je progovorila o svojoj teškoj zdravstvenoj borbi.

Prije šest mjeseci dijagnosticirana joj je epilepsija, zbog koje većinu vremena provodi u bolnici. Dvaput je bila u induciranoj komi i dva puta na respiratoru, a sve kako ne bi dobila srčani ili moždani udar.

"Teško mi je, trenutačno se loše nosim s njome jer je to nešto novo za mene. Pokušavam se dići na noge psihički, a i fizički, uz pomoć obitelji i liječnika", kazala je Nina za Glas Podravine.

Liječnici još ne znaju što joj se događa jer su joj napadaji česti i traju dugo.

"Epilepsija me uništila u dosta područja u životu. Ne mogu izaći van kao i svaka moja vršnjakinja, vozačka mi je ukinuta, kao i neki poslovi o kojima sam sanjala. Od vremena provedenog u zatvorenom, u bolnici, imam strah izaći van jer me uhvati napadaj panike ili anksioznost", priča bivša misica.

"Shvatila sam da ljepota i novac ne znače ništa jer ništa nije važnije od zdravlja i obitelji. Bavila sam modelingom, pa i postala Miss Supranational Hrvatske, no iskreno ću reći da mi taj izbor i nije trebao", ističe Nina, koja je laskavu titulu osvojila s tek navršenih 18 godina, a danas joj je 20 i za sebe kaže da je po prirodi dosta sramežljiva te nedovoljno samopouzdana da bi se nosila s tom titulom i bila u takvom svijetu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović istaknula liniju u elegantnom izdanju i u dobro poznatom društvu zasjenila sve oko sebe!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 9 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 8 +29 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 7 Celebrity I s 38 godina ima tijelo kao u danima najveće slave! Pokazala je figuru u sićušnom bikiniju, a jedan adut posebno se isticao

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene