paralelno studirala i dva fakulteta

Tko je Nina Skočak? Na TikToku je prati više od 200 tisuća ljudi, a sada je predala kandidaturu za EU parlament: "Želimo biti glas budućnosti..."

Nina Skočak Nina Skočak Nina Skočak/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Skočak - 1 Nina Skočak - 2 Nina Skočak - 3 Nina Skočak - 4 Nina Skočak - 5 Nina Skočak - 6 Nina Skočak - 1 Nina Skočak - 2 Nina Skočak - 3 Nina Skočak - 4 +13 Nina Skočak - 5 Galerija

Nina Skočak popularna je diljem Hrvatske, a sada je odlučila krenuti i u smjeru politike pa se tako kandidirala za Europski parlament te je prikupila 8500 potpisa birača.

Influencerica Nina Skočak jedna je od omiljenih hrvatskih TikTokerica koja često oduševljava svojim modnim kombinacijama te svojim videima promiče održivu modu. Skoro svakodnevno svoje pratitelje uvodi u dio njezinog privatnog života, ali nedavno je odlučila postaviti novi cilj. 

Mlada Nina s adresom u Bruxellesu sada je predala kandidacijsku listu za Europski parlament.

Nina i njeni suradnici predali su prikupljene potpise Državnom izbornom povjerenstvu u Hrvatskom saboru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Skocak (@ninaskocak)

"Postoji više zastupnika koji se zovu Martin nego osoba mlađih od 30. Mi želimo biti glas budućnosti u Europskom parlamentu. U protekla dva tjedna prikupili smo 8500 potpisa birača. Bitno je naglasiti da smo mi samo nezavisna lista, nismo politička stranka, nismo imali potporu niti jedne stranke, niti jedne udruge, bez infrastrukture i bez financija, uspjeli smo prikupiti i više nego potrebnih potpisa za ovu kandidaturu", rekla je Nina pred novinarima.

Podržavate li Ninu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Dodala je da su dokazali da mladi nisu apolitični i da žele promjene. Naglasak im je na digitalizaciji, ljudskim pravima i ekologiji.

Inače, Nina Skočak po struci je novinarka i politologinja te je pararelno studirala dva fakulteta, a uz učenje uspjela je u svoje obveze ugurati i posao. 

Volontirala je u Europskom parlamentu, a politikom se bavi već nekoliko godina te smatra da su upravo mladi ljudi koji mogu uvesti pozitivne promjene i promijeniti percepciju današnje politike. 

Na TikToku je prati više od 200.000 ljudi. 

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer - 12 Declan Rice i Lauren Fryer - 10 Declan Rice i Lauren Fryer - 11 Declan Rice i Lauren Fryer - 9 +14 Declan Rice i Lauren Fryer - 8 Celebrity Mladi nogometaš i njegova djevojka atipičan su nogometni par, a zbog zlih komentara na izgled koje ona dobiva stao joj je u obranu i odbrusio hejterima!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty - 2 +27 Tori Spelling i Shannen Doherty - 1 Nekad i sad Donna i Brenda iz kultne serije bile su nerazdvojne prijateljice, a 30 godina kasnije priznale su što je presudilo njihovu prijateljstvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene