Mučna ispovijest

Glazbena diva otkrila intimne detalje iz života sa zlostavljačem: "Slomio bi mi rebra, nos, bio je okrutan"

Tina i Ike Turner (Foto: AFP) Tina i Ike Turner (Foto: AFP) afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tina i Ike Turner (Foto: Profimedia) Tina i Ike Turner (Foto: AFP) Tina i Ike Turner (Foto: Profimedia) Tina i Ike Turner (Foto: Profimedia) Tina i Ike Turner (Foto: Profimedia) Tina Turner (Foto: Profimedia) Tina i Ike Turner (Foto: Profimedia) Tina Turner (Foto: Getty Images) Tina Turner (Foto: Getty Images) Tina Turner (Foto: Getty Images) +0 Tina i Ike Turner (Foto: Profimedia) Galerija

Ike i Tina Turner bili su uspješan glazbeni par, ali njihova je veza bila turbulentna i puna mučnih događaja. Tina Turner sada je otvorila dušu o svom bivšem suprugu...

Glazbena diva Tina Turner proslavila se u duetu sa svojim bivšim suprugom Ikeom, s kojim je počela stvarati glazbene hitove 60-ih. U 16-godišnjoj suradnji iznjedrili su veliki broj pjesama različitih žanrova te stekli planetarnu slavu. 

Pogledaj i ovo tajči in magazin - 2 Nije joj bilo lako Velika domaća zvijezda 90-ih otkrila šokantnu istinu o svojoj mladosti: "Godinama sam se borila..."

Divlji nastupi, puni vatrenih plesnih točaka i bogati Tinin vokal osigurali su tom paru mjesto u Rock and Roll Hall of Fameu, kao i milijune obožavatelja diljem svijeta, no unatoč uspjehu  nije sve bilo tako sjajno. 

Odnos Ikea i Tine oduvijek je bio problematičan. Naime, 16-godišnju Annu Ike je zamijetio na jednom od svojih koncerata, a kada ju je zamolio da mu nešto otpjeva – stvar je bila gotova. Anna je prvo postala prateća pjevačica, a uskoro i Ikeova ljubavnica, koja je rekordnom brzinom i zatrudnjela.

Iako je Ike bio od nje stariji 8 godina i već u braku, odlučio je Anni promijeniti ime u Tina i dati joj svoje prezime Turner. Pjevačica i danas živi i radi pod tim imenom. Uskoro je par otjerao sve ostale suradnike i prateće pjevačice i započeli su zajednički put prema slavi. No osim glazbenih hitova poput "Proud Mary", pažnju javnosti plijenio je i njihov vrlo buran odnos. 

Nakon 15 godina uspjeha – započeo je raspad koji je bio strelovit. Naime, Tina se počela sve više okretati solo karijeri, a jedino što ju je još držalo u braku s Ikeom bila je čista fizička sila. Tina je pobjegla od Ikea nakon teške svađe i tučnjave u hotelu u Dallasu kada ju je teško ozlijedio. Nakon njihova razvoda Tina je procvjetala, a Ike se propio i završio u zatvoru zbog posjedovanja droge, a 2007. se predozirao kokainom i preminuo u 76. godini. 

O svađama i ljubavi tog slavnog para mnogo se pričalo desetljećima, a sada je Tina napokon otvorila dušu i otkrila intimne detalje iz svog života sa zlostavljačem Ikeom.

Pjevačica će ove godine navršiti 80 godina, a upravo se priprema mjuzikl o njezinu životu koji će biti premijerno izveden na Broadwayu pa je tim povodom odlučila s fanovima podijeliti vlastitu intimu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrating the Queen of Rock’n’Roll today. Happy birthday Tina! ✨

Objavu dijeli Tina Turner (@tinaturner)


"Mislila sam da je najružnija osoba koju sam ikada vidjela, nikada nisam vidjela nekoga tako mršavog, ali imao je karizmu", opisala je svoj prvi dojam Ikea slavna Tina u intervjuu s Gayleom Kingom na CBS-u. 

Tina je objasnila kako je isprva bila jako zaljubljena u Ikea, ali ubrzo su stvari postale nepodnošljive. Navodno se Ike pretvorio u drugu osobu. 

"Udala sam se za njega samo kako ga ne bih naljutila. Ako bih ga odbila, nastala bi ogromna svađa", rekla je Tina te nadodala kako nije ni znala da će joj njezin suprug promijeniti ime bez njezina pristanka. 

"Bilo mi je jako teško uopće i izgovoriti to ime u početku. Nisam se osjećala kao Tina Turner. Samo se jednog dana vratio kući s našom novom pločom na kojoj je umjesto mog imena pisalo Tina", prisjetila se pjevačica. 

Zlostavljanje je bilo prisutno od samog početka njihove veze, no što su dulje bili zajedno, Ike se više iživljavao na mladoj Tini. Ona je više zarađivala od njega i njezin glas im je donosio poslove, pa je Ike bio posebno zloban zbog toga. 

"Bio je okrutan jer je financijski ovisio o meni. Ja se nisam nikada protivila njegovim ispadima. Ako bih reagirala, slomio bi mi rame, rebra, nos...", opisuje svoj tragični brak pjevačica. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Turner (@tinaturner)


Nakon godina ponižavanja i udaraca te noći provedenih po bolnicama Tina je odlučila da je dosta te je napustila supruga sa samo 36 centi u džepu. Ipak, ta je diva izgradila još uspješniju karijeru bez svog muža zlostavljača, dok je njegov život završio u WC-u hotelske sobe kada se predozirao kokainom 2007. godine.

U međuvremenu je Tina objavila album "Private Dancer" i postigla nezapamćeni uspjeh, a stupila je i u ljubavnu vezu s Erwinom Bachom, njemačkim glazbenim producentom. Iako su dugogodišnji partneri, Tina i Erich vjenčali su se prije samo 6 godina, a on joj je u jednom trenutku čak donirao i svoj bubreg.

Ipak, iako je pronašla bračnu sreću, još jedan tragičan događaj uzdrmao je pjevačicu. Njezin sin Craig počinio je samoubojstvo u dobi od 59 godina. 

"Mislim da je bio usamljen. Mislim da ga je to dokrajčilo", otkrila je Tina te dodala kako je svjesna da nije imala lak život, ali da je svejedno zadovoljna. 

"Nisam nikoga krivila za svoje probleme, sve sam izdržala i bez žaljenja prošla kroz život. Sada se odmaram u miru švicarskih jezera", zaključila je svoju životnu priču velika glazbena ikona. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) +7 Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Celebrity Odmor preslatke obitelji zasjenile manekenkine grudi koje su zamalo ispale iz badića

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene