Ne možeš ih ignorirati

Odmor preslatke obitelji zasjenile manekenkine grudi koje su zamalo ispale iz badića

Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Getty Images) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) +1 John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Galerija

Glazbenik John Legend i njegova supruga, manekenka Chrissy Teigen, posljednjih su dana na obiteljskom odmoru u Portofinu.

Neodoljiva obitelj trenutačno se odmara u susjednoj Italiji.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Glazbenik John Legend i njegova supruga, manekenka Chrissy Teigen, posljednjih su dana na obiteljskom odmoru u Portofinu.

Par je tamo s djecom, trogodišnjom kćeri Lunom i jednogodišnjim sinom Milesom, a kada djeca krenu na spavanje, duo uživa u trenucima s prijateljima uz vino i delicije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Slavnom paru paparazzi standardno ne daju mira ni na odmoru, a svu pažnju ukrale su njezine obline, točnije grudi koje su bile u prvom planu u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je nosila. U jednom trenutku čak je i izgledalo kao da će ispasti, no nezgoda se ipak nije dogodila.

Podsjetimo, Chrissy i John vjenčali su se u rujnu 2013. godina je talijanskom jezeru Como, a pjevač je kleknuo krajem 2011. godine nakon četiri godine veze.

Upoznali su se na setu spota za njegovu pjesmu "Stereo", a manekenka je priznala kako je s Johnom spavala odmah na prvom spoju.

Chrissy je inače poznata po tome što je brutalno iskrena i urnebesno smiješna, pa je par i jedan od omiljenijih u Hollywoodu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Američka manekenka tako je otvoreno govorila o problemima sa začećem te postporođajnoj depresiji, zbog čega je dobila dodatne simpatije javnosti, a često pokazuje i kako izgleda stvarni život modernih mama. Također, odlična je kuharica, pa se njezini recepti isprobavaju diljem svijeta.

Tako su svestranoj mami i popularnom glazbeniku sigurno savršeno došli ovi slobodni dani.  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene