Imala je 30 godina

Iznenada preminula mlada zvijezda TikToka, iza sebe je ostavila dvoje male djece i desetke tisuća ožalošćenih fanova

Jehane Thomas - 6 Jehane Thomas - 6 Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jehane Thomas - 1 Jehane Thomas - 2 Jehane Thomas - 3 Jehane Thomas - 4 Jehane Thomas - 5 Jehane Thomas - 7 Jehane Thomas - 8 Jehane Thomas - 9 Jehane Thomas - 10 +0 Jehane Thomas - 6 Galerija

Jehane Thomas proslavila se na TikToku, gdje je imala više od 70 tisuća pratitelja, a vijest o njezinoj smrti sve je iznenadila.

Poznata tiktokerica Jehane Thomas iznenada je preminula u dobi od 30 godina, nakon što je mjesecima patila od neizdrživih migrena, piše Daily Mail.

Britanka Jehane na TikToku je imala više od 70 tisuća pratitelja, a objavljivala je snimke iz svojeg svakodnevnog života u kojima je pokazivala kako priprema ručak za sinove, svoje modne ulove i sličan sadržaj.

Jahane je iza sebe ostavila dvoje male djece, a članovi shrvane obitelji izjavili su kako je njezina smrt došla potpuno nenadano.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jehane Thomas (@jehane_x)

Prije nekoliko mjeseci Jehane je na društvenoj mreži otkrila da joj je dijagnosticirana upala očnog živca, a radi se o ekstremno bolnom stanju.

Posljednjih tjedana bila je nekoliko puta hospitalizirana, a o svemu je redovito izvještavala svoje pratitelje.

U zadnjem videu koji je objavila na TikToku, četiri dana prije smrti, Jehane se javila iz bolnice, u kojoj je čekala operaciju.

"Ne mogu podignuti glavu, odmah mi bude loše, i voze me u kolicima jer ne mogu ni hodati. Bol je toliko strašna", napisala je uz video.

@jehanethomas1 Replying to @Beckie 🎀 ♬ original sound - Jehane Thomas

Jehane je nedavno otpuštena iz bolnice nakon što je bila podvrgnuta jednotjednom tretmanu zbog strašnih migrena, no stanje joj se opet pogoršalo, pa se morala vratiti.

Na stranici GoFundMe pokrenuta je kampanja kako bi se prikupio novac za pomoć njezinu suprugu, koji je ostao sam s njihovim sinovima, trogodišnjim Isaacom i jednogodišnjim Elijahom.

Brojni obožavatelji opraštaju se od nje na društvenim mrežama, a posebno emotivnu objavu posvetila joj je Alyx Reast, još jedna zvijezda društvenih mreža i Jehaneina bliska prijateljica.

"Iako je mjesecima patila od migrena i napadaja, njezina smrt bila je posve neočekivana i srce mi je slomljeno. Njezina dva sina ostala su bez mame. Ovim joj putem obećavam da ću napraviti što god mogu za te dječake. Volim te, Jehane", napisala je Rest.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis Bruce Willis - 2 Bruce Willis Bruce Willis +24 Bruce Willis - 4 Celebrity Snimka s proslave rođendana Brucea Willisa sve je rastužila, jedan detalj sve je posebno zabrinuo: ''Kako je ovo moguće?''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranko Ključanin - 1 Jadranko Ključanin - 2 Jadranko Ključanin - 3 Jadranko Ključanin - 11 +11 Jadranko Ključanin Nekad i sad Sjećate se zadarskog modnog mačka? Snimljen je nakon dugo vremena, a i danas plijeni pažnju svojom osebujnom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene