Dobro se slažu

Tia Mamić sve iznenadila fotkom s bivšim mužem, evo koji im je bio povod za zagrljaje i osmijehe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tia Mamić je sa bivšim suprugom Chrisom Warrenom dobila sina Dominika zbog kojeg su nakon razvoda ostali u odličnim odnosima.

Supruga Marija Mamića, 37-godišnja Tia, iza sebe ima jedan propali brak s košarkašem Chrisom Warrenom.

Pogledaj i ovo Tia Mamić Poznat i razlog! Mamićeva snaha našla se u problemima pa donijela nimalo laku odluku: "Primorane smo na to!"

Sa svojim bivšim mužem, od kojeg se razvela 2015. nakon pet godina braka, ostala je u odličnim odnosima zbog njihova sina Dominika, što ona često ističe u svojim intervjuima.

A koliko se dobro slažu nakon razvoda, pokazala je i njihovom novom zajedničkom fotografijom koju je podijelila u svojim Storyjima na Instagramu.

Tia i Chris zajedno su dopratili sina do škole na prvi dan školske godine te su zajedno pozirali zagrljeni i nasmijani.

Inače, Tia je od 2017 godine u braku sa sportskim menadžerom i sinom Zdravka Mamića, Marijem, a prije toga je nosila prezime Jurčić, koje pripada njezinu očuhu, poznatom ekonomistu i političaru Ljubi Jurčiću. Kada joj je s 12 godina umrla majka, on je preuzeo brigu o njoj i posvojio je.

Tia i Mario vjenčali su se u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Ljubav im se dogodila godinu prije vjenčanja na otoku Pagu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kimpel, Antonio Banderas (Foto: Getty Images) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) +3 Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Celebrity Vitke noge njegove 22 godine mlađe djevojke sve su zasjenile, a i on sam ju nije mogao prestati obasipati nježnostima

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +0 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Luka Nižetić pozirao s ocem, obojica su skinuli majice, a sad je svima jasno kome duguje dobre gene!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene