boji se jedne stvari

Thomas Markle pohvalio se gestom koju je učinio za svoju kćer Meghan, priznao i što mu najteže pada pa za to okrivio princa Harryja

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) +0 Thomas Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Thomas Markle dao je emotivni intervjuu u kojem je progovorio o svom odnosu s kćeri Meghan Markle i njezinim mužem, princem Harryjem te njihovom djecom Archiejem i Lilibet.

Thomas Markle (77) nije odustao od javnog komentiranja svog odnosa s kćeri Meghan Markle, iako je to u prošlosti unijelo samo više razdora među njima. 

Pogledaj i ovo Thomas Markle "Želim mu sve..." Oglasio se otuđeni otac Meghan Markle i poslao poruku kralju Charlesu, za njega je imao samo posebne riječi

Umirovljeni holivudski direktor osvjetljenja je u emotivnom intervjuu za GB News otkrio da je poslao Meghan cvijeće za njezin 40. rođendan, koji je bio 4. kolovoza, kako bi poboljšao stvari između njih. Thomas nije pričao s kćeri, koja s mužem, princem Harryjem živi stotinjak kilometara od njega, tri godine, odnosno otkad se udala. 

"Poželio sam joj sretan rođendan i vedrije dane, no nije mi ništa odgovorila", rekao je Markle. Kaže kako je Meghan poslao buket crvenih ruža s dvije žute ruže u sredini koje simboliziraju njegovu unučad Archieja i Lilibet koje nije imao prilike upoznati. 

Thomas je istaknuo da je zbunjen i da ne zna zašto se njegov odlični odnos s kćeri pokvario. No javnosti je jasno da se to dogodilo zbog njegovih ranijih intervjua i komentara prije nego se Meghan udala za princa Harryja. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Obama (Foto: Instagram) Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: Instagram) Barack i Sasha Obama (Foto: Getty) +2 Obitelj Obama (Foto: AFP) Zanimljivosti Otkriven pravi razlog zašto Meghan i Harry nisu bili na Obaminu rođendanu, to je malo tko očekivao

U jednom trenutku je Thomas postao emotivan dok je govorio o trenutku kada će prvi put upoznati svoju unučad te je okrivio Harryja za gubitak komunikacije s kćeri. 

"Većinom krivim njega za sve. Harry ima svoj stav: 'Ako imaš kontakta s paparazzima, gotov si za mene'. Iznenađen sam što nikad nije imao potrebu da me posjeti ili traži ruku moje kćeri prije nego što ju zaprosi", ispričao je Markle. 

"Ležao sam u bolnici nakon srčanog udara, pričao s njima, rekao sam im da ne mogu doći na vjenčanje i otada nisu razgovarali sa mnom", dodao je Thomas. 

Istaknuo je i da Meghan nije njegova kći kakvu je poznavao. "Bila je osoba s puno više ljubavi nego što je sada", rekao je. 

Markle kaže da se veseli trenutku kada će primiti u naručje Meghaninu djecu, svoju unučad Lilibet i Archieja. "Volio bih ih vidjeti", priznao je. 

Ranije je prijetio da će odvesti svoju kćer na sud da bi konačno mogao dobiti priliku upoznati unučad. No promijenio je svoj stav dok mu se, kako tvrdi, zdravstveno stanje pogoršava i boji se da nikad neće sresti dvogodišnjeg Archieja i Lilibet koja je rođena 4. lipnja. 

"Ne bi njih trebali kažnjavati za Meghanino i Harryjevo loše ponašanje. Archie i Lili su malena djeca, nisu političari, nisu pijuni i nisu dio igre", ispričao je Thomas i dodao kako zaslužuju ista prava kao ostatak kraljevske obitelji. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin i Camila Cabello (Foto: Instagram) +0 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Celebrity Na pozornici je najveća zavodnica, a u šetnji neodoljiva djevojka iz susjedstva koja ponosno ističe i slavi sve svoje obline

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene