Rijetki to znaju

Iza mini suknjica Lepe Brene s početka karijere krije se zapravo tužna priča, evo zašto ih je stalno nosila!

Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena/Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Instagram) Lepa Brena (Foto: Getty Images) +3 Lepa Brena (FOTO: Instagram) Galerija

Lepa Brena na početku karijere nije imala novca da si priušti sve što želi, pa čak ni kostime za nastupe, no snašla se na svoj način.

Zahvaljujući bogatoj glazbenoj karijeri, ali i dobrom smislu za poduzetništvo,, Lepa Brena danas je jedna od najbogatijih srpskih pjevačica, ali to nije oduvijek bilo tako.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 16 Ma rasturila je! Hrpa je reakcija na preobrazbu Mije Negovetić u Lepu Brenu: "Vrijeme je da netko napuni šest Arena Zagreb!"

61-godišnja Brena danas je vlasnica luksuznih nekretnina, vozila i plovila, a nedavno je sa suprugom Bobom Živojinovićem prodala i Grand produkciju za navodnih 30 milijuna eura.

No Brena je jednom prilikom otkrila kako je njezina priča na početku karijere bila potpuno drugačija i nije si mogla priuštiti što je željela, čak ni kostime za nastup, pa ih je morala sama šiti, a pomagala joj je majka.

"Bila sam sama svoj stilist i svoj frizer i to mi je bilo jako slatko! U Münchenu je postojala trgovina s materijalima koji su pogodni za scenu i sjećam se da je sve bilo preskupo. Rješenje za to bile su mini suknje jer je u njih išlo malo materijala", izjavila je Lepa Brena u jednom od svojih intervjua, prenose Novosti.

Nedavno je otkriven još jedan detalj iz Brenina života koji su rijetki znali, a to je da se u njezinom vlasništvu nalazi restoran brze hrane, i to još od davne 1993. godine.

Naime, Brena je tada odlučila otvoriti vlastiti kiosk s hranom u Novom Sadu, točnije s pljeskavicama, a koji i 29 godina kasnije uspješno posluje, prenosi Srpski telegraf.

"Iako svi znaju da je Brena prodala Grand produkciju, rijetko tko zna da ona ima drugi biznis, kojem se sada očigledno više posvetila – pljeskarnicu. Punih 29 godina u centru Novog Sada posjeduje taj lokal na kojem se prodaju pljeskavice i druga brza hrana, pa joj je to sada dobrodošlo, da nastavi biti gazdarica, pa makar i u fast foodu", izjavio je anonimni izvor za Telegraf.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +1 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene