Sigurnost je prioritet

Loša vijest za obožavatelje: Taylor Swift otkazala sve koncerte i turneju do kraja 2020.

Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: Instagram) Taylor Swift (Foto: AFP) +0 Taylor Swift (Foto: AFP) Galerija

Prvi veliki događaj zakazan na novome stadionu SoFi u kalifornijskom Inglewoodu, koncert Taylor Swift, neće se održati, kao ni njezina ovogodišnja turneja.

Taylor Swift je koncertima najavljenima za 25. i 26. srpnja trebala otvoriti stadion nedaleko od Los Angelesa, no u petak je objavila da zbog pandemije koronavirusa odgađa sve nastupe do kraja godine.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Za pamćenje! Dragana Mirković u izdanju od lateksa priredila neviđen spektakl u Beogradu, a koncert je završila u suzama

"Borba protiv covida-19 izazov je bez presedana za globalnu zajednicu, a sigurnost i dobrobit obožavatelja uvijek moraju biti prioritet", stoji u priopćenju popularne pjevačice.

Swift je trebala biti prva žena koja će koncertom otvoriti stadion nacionalne lige američkog nogometa čiji su izgradnja i opremanje stajali pet milijarda dolara.

U priopćenju stoji da će odgođeni koncerti biti prebačeni za 2021. godinu.

Izgradnja stadiona na kojemu će igrati LA Ramsi i LA Chargersi nastavljena je unatoč pandemiji. Kada je prošli mjesec izdao naredbu o ostanku svih građana Kalifornije u njihovim domovima zbog koronavirusa, guverner te američke savezne države Gavin Newsom izgradnju je kategorizirao kao ključnu infrastrukturu.

Kao sljedeći događaj na rasporedu stadiona SoFi navodi se koncert Kennyja Chesneyja 1. kolovoza.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene