Bravo, bravo!

Tatjana Jurić skočila u ledenu rijeku da spasi ljubimicu, uspjela i sve slučajno snimiti: "Ekipa u kafiću gleda, ja skačem, ovo je hit!"

Tatjana Jurić Tatjana Jurić Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tatjana Jurić Galerija

Tatjana Jurić skočila je u rijeku Krku da spasi ljubimicu Jackie koje je u nju upala, a sve je slučajno snimila mobitelom koji je prije skoka bacila na tlo.

Radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić pohvalila se na Instagramu junačkim i hrabrim činom nakon što je ni više, ni manje, nego skočila u ledenu rijeku Krku da spasi svoju ljubimicu Jack.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić Simpatično i veselo! Pogledajte urnebesnu čestitku koju je Tatjana Jurić dobila za svoj rođendan, ovaj poklon viralni je hit na društvenim mrežama!

Naime, 40-godišnja Tatjana je na profilu na Instagramu objavila niz storija u kojima je objasnila što se i kako točno dogodilo i zašto je mokra od glave do pete na hladnoći.

"Ti skačeš, ja skačeš. Mi sezonu kupanja danas - otvorile! Ne preporučujem", napisala je Tatjana uz objavu koju je na kraju svega objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

"Ja sam se upravo okupala u Krki jer je moja Jakica pala, nigdje stepenica koje su nekad tu na Skradinskom pioniru bile. Znači, ekipa u kafiću gleda, ja skačem, ovo je hit", napisala je pa podijelila i video pada u rijeku nakon kojeg je obučena skočila za psom.

"Krka je toliko hladna da sam u jednom trenutku mislila da će ili meni ili Jackici otkazati srce! Pouka priče: moja Jack je sad već u godinama. Ne vidi dobro i ne čuje dobro i moram je bolje paziti. Moja greška!", zaključila je Tatjana i dodala da je sve slučajno snimila mobitelom koji je bacila na tlo prije skoka u rijeku i da su im trebale tri minute da doplivaju do plitkog dijela.

"Heroj ulice", "Nije mogla odoljeti", "Jaooo ja htjela reći što volim ove spontane situacije, a kad ono i ti mokra", "Tko se to nama kupao", "Tko nema psa, mislim da ne može shvatiti tu ljubav. I s Krčkog mosta bih skočila za njim. Zato skidam ti kapu do poda. A sad topla kupka i čaj. Bit ćete vi okej", poručili su joj pratitelji u komentarima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene