njezin veliki dan

Tatjana Jurić vrckavom objavom otkrila da slavi rođendan, pratitelji joj poručili da znaju zašto izgleda toliko mlađe

Tatjana Jurić Tatjana Jurić Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tatjana Jurić Galerija

Tatjana Jurić je na Instagramu pokazala kako provodi svoj 40. rođendan, a u komentarima je dobila redom lijepe čestitke.

Naša televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić slavi 40. rođendan, a na Instagramu je objavila fotku s posla, ispod koje je dobila redom najljepše želje.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić "Čudesna ženo" Od početka karijere slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a već 20 godina izgleda gotovo isto!

"Meni je danas 40, a vi kako hoćete! Č e t r d e s e t. Kako to moćno zvuči! Tek sad ste svi nastradali!! Da ne kažem onu drugu riječ! Hvala svima na pažnji danas, lijepo mi je to", napisala je lijepa voditeljica.

"Četrdesete su nove dvadesete", "Sretan rođendan lijepoj voditeljici", "Dobrodošla u klub", "Nek ti je najsretniji", "Ti si jedna divna i prekrasna osoba u duši, a to se onda odražava i na tvom izgledu. Zato i izgledaš toliko mlađe, u odnosu na godine koji imaš", samo su neke od čestitki koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Tatjana Jurić inače slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a svojevremeno se bavila i manekenstvom. Često je naglašavala da nije presudan izgled, već talent, trud i ulaganje u samoga sebe.

Krajem prošle godine osvanule su njezine fotke stare 16 godina, a jedino što je dalo dojam da se radi o starim fotkama je bila njezina frizura.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene