"Predivnica!"

Tatjana Jurić pokazala svoje najprirodnije izdanje pa sve očarala: "Iscrpljena, sijeda i teže pokretna"

Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić/Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić i Dalibor Bosančić - 2 +0 Tatjana Jurić Galerija

Tatjana Jurić objavila fotografiju bez šminke i s kojom prosjedom vlasi kose, pa izazvala oduševljenje svojih obožavatelja i pratitelja.

Televizijska voditeljica Tatjana Jurić posljednje dane provodi oporavljajući se nakon izlaska iz bolnice u kojoj je završila zbog ozbiljnih problema s kralježnicom, a sada se oglasila i na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić Simpatično i veselo! Pogledajte urnebesnu čestitku koju je Tatjana Jurić dobila za svoj rođendan, ovaj poklon viralni je hit na društvenim mrežama!

"Iscrpljena, sijeda i teže pokretna. Cool. Sve mi je to cool! Svo zlo s tim, rješivo je. Iscrpljujuće i dugotrajno, ali rješivo", napisala je hrabra Tatjana uz fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke na licu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

"Predivna!!! Čuvaj se", "Prekrasna si zaboravila, jel?", "Snažna i hrabra", "Prelijepa si žena. Ostalo se da namontirat", "Vi ste uvijek jedna prekrasna žena i sa sijedima i bez", "Ali i dalje najljepša", "Predivnica", "Top", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Tatjana je na Rebru zbog bolova u kralježnici, koji je muče već nekoliko mjeseci završila krajem srpnja, a od tamo je podijelila i fotografiju iz bolničkog kreveta i objasnila pratiteljima što se događa.

"Samo da vam kažem, trči se već večeras od maksimirskog Sokola s početkom u 8 sati. Ja moždaaa malo zakasnim, zadržala me divna ekipa Neurokirurgije na Rebru. Živjeli “blokatori” (nazovimo ih tako da ne odemo u medicinsku terminologiju) koje su mi prekjučer ubrizgali i hvala dr. Đuriću i ekipi s Rebra, kao i ekipi u Sv. Katarini; nakon nekoliko mjeseci umanjiti bolove prava je milina! Mali je ovo korak za moju #discusherniju, veliki za mene! Što i kako dalje, vidjet ćemo, sad mirovanje i lagano vježbanje. Hvala svima na porukama, sve je ok! #nemalabavo"", napisala je tada.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene