Nagla promjena!

Prošetali zagrljeni nakon što su objavili da se rastaju: ''Pričali smo i uspjeli riješiti nesuglasice''

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 5 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 5 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 2 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 1 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 3 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 6 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 4 Sylvester Stallone i supruga Jennifer Flavin - 3 Sylvester Stallone i supruga Jennifer Flavin - 2 Sylvester Stallone s obitelji - 3 Sylvester Stallone s obitelji - 2 Sylvester Stallone s obitelji - 1 +21 Sylvester Stallone s obitelji - 4 Galerija

Prvo su rastužili fanove vijestima o razvodu, a sada šetaju držeći se za ruke, jesu li se Sylvester Stallone i Jennifer Flavin pomirili?

Poznati filmski snagator Sylvester Stallone rastužio je brojne fanove kada je u javnost izašla vijest kako se rastaje od svoje supruge Jennifer Flavin.

Pogledaj i ovo Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 7 Nitko nije ni slutio Evo što je pravi razlog raspada jednog od najdužih brakova među svjetski poznatim parovima: ''Ono što je nekad bilo uzbudljivo...''

Zajedno su bili 25 godina, a nitko nije mogao misliti da će njihovoj ljubavi ikada doći kraj.

I dok je Stallone samo nekoliko dana nakon vijesti o razvodu viđen s drugom misterioznom ženom u odlasku na večeru u Italiji, glumac je nedavno objavio fotografiju sa svojom suprugom i time zbunio sve pratitelje.

Sada, Jennifer i Stallone viđeni su u šetnji New Yorkom, a par se na fotografijama paparazza drži za ruke pa mnogi pretpostavljaju kako su odlučili da do razvoda ipak neće doći i da se poznati par pomirio.

Ranije ovog tjedna, izvor je za PageSix rekao kako su odlučili sjesti i riješiti nesuglasice.

''Odlučili su se sastati kod kuće gdje su razgovarali i riješili njihove razlike. Oboje su iznimno sretni'', rekao je izvor.

Kao prvotni razlog njihova razvoda bila je navedena njihova imovina, točnije imovina koju je Stallone skrivao od supruge i njome se rasipao, što je rezultiralo lošim financijama.

Glumac je za medije rekao sve najbolje o svojoj supruzi.

"Naši putevi su se razišli. Jako cijenim Jennifer i uvijek ću je voljeti. Ona je nevjerojatna žena i najbolja osoba koju sam ikada upoznao", kazao je glumac za TMZ te je potvrdio i kako razvodu nije kumovala tetovaža njegova rotvajlera kojom je ranije ovaj tjedan prekrio tetovažu Jenniferina lica.

Ipak, bliski izvor sada je otkrio koji bi mogao biti pravi razlog njihova razvoda.

"Oni su međusobno jako različiti, i što se tiče dobi i što se tiče temperamenta. Ono što je nekad bilo uzbudljivo i na što su gledali kao na izazov postalo je rutina i naporno.''

"On je stvari radio prilično impulzivno i često bez konzultacija s Jennifer. S godinama se nagomilalo puno malih razmirica. Ona nije podnijela zahtjev za razvodom zbog jedne stvari. Već godinama imaju dosta problema i jednostavno joj je bilo svega dosta", govori izvor.

Situacije je još čudnija jer je Stallone prije nekoliko dana viđen s nepoznatom ženom na romantičnoj večeri u Italiji, a dvojac je pred kamerama bio prisan i žena ga je prigrlila pa su odmah krenula šuškanja da je glumac krenuo dalje.

Međutim, oboje su shvatili da su ipak stvoreni jedno za drugo, a njihovi obožavatelji nadaju se kako do razvoda ipak neće doći.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 5 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 +5 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 Celebrity Kristine Mandarine dugo nije bilo, mnogi bi je teško prepoznali da je sretnu, a sad se pohvalila jednom novosti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Riva Pauletić - 21 Riva Pauletić - 18 Riva Pauletić - 23 Riva Pauletić - 22 +26 Riva Pauletić - 14 Celebrity Kći našeg putopisca i kvizaša stavila na sebe ZG vrećice, komentari su još zabavniji: ''Da sam bar miješani komunalni otpad...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene