Što sad ovo znači?

Legendarni Rocky potaknuo nova šuškanja fotografijom njega i supruge, je li pomirba na vidiku?

Sylvester Stallone i supruga Jennifer Flavin - 1 Sylvester Stallone i supruga Jennifer Flavin - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone i supruga Jennifer Flavin - 3 Sylvester Stallone i supruga Jennifer Flavin - 2 Syvester Stallone Sylvester Stallone - 2 Sylvester Stallone - 1 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 6 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 7 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 4 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 3 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 2 +20 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 1 Galerija

Sylvester Stallone zbunio je svoje obožavatelje objavivši fotografije sa suprugom Jennifer Flavin nakon što su najavili rastavu braka.

Poznati holivudski glumac Sylvester Stallone zbunio je sve obožavatelje novim fotografijama na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 7 Nitko nije ni slutio Evo što je pravi razlog raspada jednog od najdužih brakova među svjetski poznatim parovima: ''Ono što je nekad bilo uzbudljivo...''

Stallone je podijelio dvije zajedničke fotografije sa suprugom Jennifer Flavin, a prije dva mjeseca svijetom je odjeknula vijest da se poznati snagator rastaje.

Sylvester je objavio fotografiju na kojoj šeću i drže se za ruke te jednu na kojoj poziraju s njihovom djecom, a u opis fotografije glumac je napisao samo: ''Predivno…''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Mnogi su ostali zbunjeni ovom objavom jer je Jennifer nedavno podnijela zahtjev za rastavu braka nakon 25 godina zajedničkog života.

Kao prvotni razlog njihova razvoda bila je navedena njihova imovina, točnije imovina koju je Stallone skrivao od supruge i njome se rasipao, što je rezultiralo lošim financijama.

Glumac je za medije rekao sve najbolje o svojoj supruzi.

"Naši putevi su se razišli. Jako cijenim Jennifer i uvijek ću je voljeti. Ona je nevjerojatna žena i najbolja osoba koju sam ikada upoznao", kazao je glumac za TMZ te je potvrdio i kako razvodu nije kumovala tetovaža njegova rotvajlera kojom je ranije ovaj tjedan prekrio tetovažu Jenniferina lica.

Ipak, bliski izvor sada je otkrio koji bi mogao biti pravi razlog njihova razvoda.
"Oni su međusobno jako različiti, i što se tiče dobi i što se tiče temperamenta. Ono što je nekad bilo uzbudljivo i na što su gledali kao na izazov postalo je rutina i naporno.''

"On je stvari radio prilično impulzivno i često bez konzultacija s Jennifer. S godinama se nagomilalo puno malih razmirica. Ona nije podnijela zahtjev za razvodom zbog jedne stvari. Već godinama imaju dosta problema i jednostavno joj je bilo svega dosta", govori izvor.

Situacije je još čudnija jer je Stallone prije nekoliko dana viđen s nepoznatom ženom na romantičnoj večeri u Italiji, a dvojac je pred kamerama bio prisan i žena ga je prigrlila pa su odmah krenula šuškanja da je glumac krenuo dalje.

Jesu li ove fotografije samo znak da Stallone želi ostati u dobrim odnosima sa suprugom zbog obitelji, ili je na pomolu ipak pomirba, saznat će se uskoro.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +31 Ivana Knoll - 4 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica prava je senzacija na plaži na Maldivima, u mikro bikiniju s tangama pokazala je sve svoje čari!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Magee - 1 Matthew Magee - 2 Matthew Magee - 3 Matthew Magee +23 Kraljica Elizabeta Zanimljivosti Pogledajte zašto svi pričaju o zanimljivom čovjeku ispred lijesa kraljice Elizabete, baš je zapeo za oko: "Ne mogu ga prestati gledati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene