Je li to moguće?

Raspalo se Prljavo kazalište! Čini se da su priče o kojima se šuškalo već neko vrijeme postale istinite

Prljavo kazalište - 6 Prljavo kazalište - 6 Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Prljavo kazalište - 1 Prljavo kazalište - 7 Prljavo kazalište - 6 Prljavo kazalište - 5 Prljavo kazalište - 4 Prljavo kazalište - 3 Prljavo kazalište - 2 Prljavo kazalište (Foto: PR) Prljavo kazalište (Foto: PR) Prljavo kazalište (Foto: PR) +5 Prljavo kazalište (Foto: PR) Galerija

Glasine koje su nedavno kružile o raspadu Prljavog kazališta sada su se pokazale istinite. O svemu se oglasio Jasenko Houra, a svoju stranu priče ispričao je i menadžer benda Tihomir Fileš.

Od prošle godine kružile su glasine da se jedan od legendarnih i najomiljenijih bendova Hrvatske i okolice raspada, a priče su sada postale istinite.

Naime, kako piše Jutarnji list, Tihomir Fileš koji je uz Jasenka Houru osnivač benda te instrumentalist, aranžer i menadžer benda zabranio je prljavcima nastupiti pod imenom ''Prljavo kazalište'' jer ga je on smislio, a s Hourom više ni ne komunicira.

''Houra je samoinicijativno i bez znanja ostatka benda krenuo s dvojicom glazbenika po vlastitom izboru raditi samostalno. Čak nas je u početku u novinama zavarao tvrdeći kako radi vlastiti mjuzikl, da bismo kasnije saznali da ipak priprema ploču pod imenom Prljavog Kazališta. Kako je žig mog navedenog patenta Prljavo Kazalište registriran u DZZIV Hrvatske, a i Europske unije, to me je, blago rečeno, neugodno iznenadilo'', rekao je Fileš za Jutarnji list.

Jasenko je prije otprilike godinu dana s Damirom Lipovšekom i Fedorom Boićem počeo raditi ploču Prljavog kazališta, bez Fileša i Mladena Bodalca, kojeg je tek naknadno uključio u ovaj projekt.

Za 24sata vijesti je potvrdio i Jasenko Houra.

''Nisam imao pojma da je on to zaštitio, a to je napravio prije nekoliko godina. No ne brinem zbog toga, pa ne može čovjek baš hodati cestom i samo se upisivati, pa trebat će se tu valjda nešto i dokazati. Ili netko misli da novac od tantijema od, primjerice, ''Ruža Hrvatska'' ne bi trebao ići mojoj djeci ili nekom drugom?'', rekao je jedan od članova benda bez kojeg toliku popularnost vjerojatno ne bi ni doživjeli.

Prljavci nastavljaju raditi na novom albumu, ali Jasenko sa sumnjom kaže kako će sve vjerojatno završiti na sudu.

''Vjerujte mi, nisam se čuo s Filešom dvije godine, pa preko čovjeka koji nam radi razglas saznali smo da je bolestan'', nastavio je Houra o njegovom i Filešovom lošem odnosu.

Bend bi najesen navodno trebao izdati i knjigu o povijesti Prljavog kazališta, a u njoj će biti i sve informacije o ovom događaju.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 1 +4 Fani Stipković i Danielle Semaan Fabregas Celebrity Fani Stipković posebno se sredila za utakmicu Lige prvaka, ispod odijela imala je topić koji je jedva pokrio najbitnije!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene