Bey sve uprskala?

Iza idiličnih fotografija Meghan i Beyonce krije se prava drama? Evo što se događalo prije njihovog susreta

Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Getty Images 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) +1 Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Iako se susret Meghan Markle i Beyonce, kao i njihovih supruga Jay-Z-ja i princa Harryja u Londonu činio idiličan, strani mediji tvrde da nije sve bilo onako kako se činilo.

Prošli vikend u Londonu Meghan Markle i Beyonce napokon su se upoznale, a fotografije i snimka njihovog emotivnog susreta obišle su svijet.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Vojvotkinja od Sussexa i pjevačica zagrlile su se i izmijenile par riječi prije prije premijere filma ''Kralj lavova'' koji su svi željno iščekivali.

Meghan je tom prilikom pažnju plijenila u elegantnoj crnoj haljini, a Beyonce u izazovnoj zlatnoj koja je puno više otkrivala nego skrivala.

A iako se na prvu cijela ova priča s njima činila idiličnom, strani mediji pišu da to baš i nije bilo tako.

Naime, dok se ova slavna četvorka smješkala, savjetnici Meghan i Harryja navodno nisu nimalo bili sretni jer su Beyonce i Jay Z prekršili protokol tako što su na premijeru stigli nakon Harryja i Meghan.

Najmoćniji par show businessa kasnio je čak 90 minuta jer je pjevačica imala problema s poprilično izazovnom haljinom koju je izabrala za ovu prigodu, a o kojoj su svi pričali. Pošto se ekipa pjevačice, kao i sama Beyonce, odlučila držati prvotnog izbora za koji su se odlučili, krojačica se u zadnji tren bacila na rješvanje problema. Cijela ova situacija nije se nimalo svidjela kraljevskim savjetnicima, pogotovo jer se Beyonce na kraju pojavila u haljini kojom je, kakva god da bila, na kraju zasjenila Vojvotkinju.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) +8 Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: AFP) Celebrity Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene