Više nije misteriozna ili?

Je li Hauser konačno potvrdio vezu s mladom Ukrajinkom? Njezin profil na društvenoj mreži potvrđuje višemjesečna šuškanja

Stjepan Hauser i Ukrajinka Maria - 12 Stjepan Hauser i Ukrajinka Maria - 12 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Ukrajinka Maria - 9 Stjepan Hauser i Ukrajinka Maria - 15 Stjepan Hauser i Ukrajinka Maria - 11 Stjepan Hauser i Ukrajinka Maria - 10 Stjepan Hauser i Ukrajinka Maria - 8 Stjepan Hauser i Ukrajinka Maria - 6 Stjepan Hauser i Ukrajinka Maria - 5 Stjepan Hauser i Ukrajinka Maria - 1 Stjepan Hauser i Ukrajinka Maria - 4 Stjepan Hauser i Ukrajinka Maria - 14 +21 Stjepan Hauser i Ukrajinka Maria - 7 Galerija

Stjepan Hauser ove dane provodi u Dubaiju u društvu lijepe Marije koja mu je navodna djevojka, je li mlada brineta stvarno ona prava?

Naš violončelist Stjepan Hauser ovih se dana javio iz vrućeg Dubaija u koji je otputovao sa svojom navodnom djevojkom Ukrajinkom Marijom.

Iako on još ništa nije potvrdio, Maria je prije nekoliko dana objavila njihovu zajedničku fotografiju s ove hit-destinacije, a pozirali su prisno prigrljeni pored velikog bazena.

''Jedan jedini'', napisala je ona u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariia (@marivessa)

Sredinom siječnja ove godine, Hauser je na svojim pričama objavio videozapise na kojima je glavna atrakcija bila misteriozna dama u haljini, a snimio ju je s leđa dok je stajala na balkonu.

''Misteriozna dama. Misteriozna dama. Ona je ona prava, zapravo. Ona je ona prava. Nitko ne zna tko je ona. To je tajanstvena dama'', ponavljao je Hauser u kameru.

Hauser je s brinetom pozirao već nekoliko puta, ali još nijednom nije otkrio o kome se radi i je li to doista njegova partnerica.

S druge strane, ona na svom profilu ima već nekoliko zaljubljenih objava s Hauserom, no svu pozornost ukrao je njen mlađahni izgled pa su im na jednoj fotografiji komentirali da su na prvu mislili kako mu je to kći.

Nakon prekida veze s Jelenom Rozgom skriva svoj ljubavni život, a prošlog ljeta rekao je da je u ozbiljnoj vezi s Marijom, koju je čak doveo i u svoj istarski dom, u blizini Pule, a pohvalio se i da ju je upoznao s roditeljima.

Pogledaji ovo Nuša Hauser - 3 Celebrity Znate li da Stjepan Hauser ima i sestru? Ne voli se medijski eksponirati, ali u jednom je području vrlo cijenjena

Prije su ga povezivali i s poznatom pijanisticom Lolom Astanovom, no ona je u razgovoru za IN magazin otkrila kako se radilo samo o glazbenoj suradnji i da među njima nije bilo ništa više od toga, kao što su neki mediji prenijeli.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 5 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 3 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 2 +26 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Celebrity Evo što će snaći kraljicu Camillu nakon Charlesove dijagnoze, a iza nje već je naporno razdoblje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 4 Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Film ''Killers of the Flower Moon'' +25 Film ''Killers of the Flower Moon'' Celebrity Miljenik žena pojavio se neuredan i prljav na ulici, nije ga bilo lako prepoznati, ali imao je opravdan razlog za ovakvu pojavu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene