Sve je prebrodila

Kolumbijska ljepotica slavi 50. rođendan! Iza sebe ima buran život i tragediju koja je obilježila njenu obitelj

Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 2 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara - 8 Sofia Vergara - 7 Sofia Vergara - 6 Sofia Vergara - 5 Sofia Vergara - 4 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 5 Sofia Vergara - 4 Sofia Vergara - 3 +16 Sofia Vergara - 2 Galerija

Sofia Vergara danas slavi okrugli rođendan, a na temelju njenog savršenog izgleda nitko ne bi rekao da je ova glumica već ušla u 5. desetljeće.

Poznata svjetska glumica i po mnogima jedna od najljepših žena svijeta Sofia Vergara slavi 50. rođendan.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston objavila prigodan video! Jennifer Aniston proslavila je 55. rođendan: Evo kako se jedna od najomiljenijih glumica na svijetu mijenjala kroz godine!

Svoju okruglu godišnjicu dočekala je u krugu obitelji, a na Instagramu je već podijelila i fotografiju s rođendanskom tortom.

Pratitelji su je u komentarima obasuli čestitkama za sretan rođendan, a Sofiji zaista nitko ne bi rekao da je već ušla u 5. desetljeće svog života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Ova žena slovi za jednu od najseksipilnijih na svijetu, a laskavu titulu često opravdava objavama na Instagramu gdje pozira u kupaćim kostimima i radi pravu pomutnju među fanovima.

Zanimljivo je da se Vergara za svoju zadnju ulogu morala poružnjeti, a utjelovila je zloglasnu kolumbijsku kraljicu kartela Griseldu Blanco u miniseriji "Griselda" koja bi trebala stići na Netflix krajem ove ili početkom sljedeće godine.

Jednu od najpoznatijih uloga igrala je u seriji ''Moderna obitelj'' u kojoj je utjelovila seksipilnu Gloriju te do suza nasmijavala pratitelje ove serije.

Sofia je prvo radila kao model nakon što ju je jedan fotograf zamijetio na lokalnoj plaži, a ubrzo nakon toga, 1998. godine, s obitelji je nakon tragičnog događaja preselila u Miami.

Naime, nakon neuspjelog pokušaja otmice ubijen je njezin brat. Njena je obitelj u kolumbijskom gradu Bogoti bila jedna od poznatijih pa su tako bili i laka meta kriminalaca.

2013. godine sud je ponovno pokrenuo postupak o novim informacijama u istrazi ubojstva njenog brata, a Sofia je odluku proglasila nepoštovanjem.

''Ovo je nepoštovanje. Znamo sve što trebamo znati o smrti mog brata'', napisala je tada na Twitteru.

Sofia nije imala sreće ni s drugim bratom koji je za svog života nakon preseljenja u Miami više desetaka puta privođen zbog posjedovanja droge i opijata.

''Prvo je krenuo s alkoholom, pa marihuana, pa kokain… Vidjeti nekoga kako lagano umire 10 godina je najgora kazna. Ali to me čini čvršćom. Čak i kad mi se dogode užasne stvari, idem dalje'', rekla je jednom Sofia.

Glumom se Sofia krenula baviti dok je studirala stomatologiju u Kolumbiji, a prva uloga bila je u seriji ''Acapulco'', a glumila je i u ''Baywatchu''.

Sofia je od 2015. godine u braku s američkim glumcem 45-godišnjim Joeom Manganiellom koji je jednu od uspješnijih uloga imao u poznatom filmu ''Magic Mike'', a ovaj već su nekoliko puta proglasili najzgodnijim dvojcem holivudske scene.

Prije Joea, njena prva ljubav bio je dečko iz srednje škole, još jednog Joea, Joea Gonzaleza, a u braku su bili od 1991. do 1993. godine.
Odmah nakon vjenčanja, Sofia je rodila i svog prvog i jedinog sina Manola.

Glumica je trenutno članica žirija u američkom talent showu ''America's Got Talent'', a u žiriju se nalazi i još jedna od najljepših žena svijeta Heidi Klum.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina +24 Severina Celebrity Severina objavila rijetke fotografije sa sinom, posvetila mu dirljiv opis: ''Ti si bio svugdje u mom svemu''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 +19 Ella Dvornik - 3 Celebrity Ella ostavila pratitelje u čudu nakon niza novih videa koje je objavila: ''E pa neće moći ove noći!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene