Privatna zabava!

Snježana Schillinger otišla je na poznatu manifestaciju, a izazovni dekolte u tradicionalnoj nošnji bio je sve u što se gledalo

Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 5 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 1 Snježana i Dino Mehun - 2 Snježana i Dino Mehun - 1 Snježana i Dino Mehun - 1 +20 Snježana Schillinger - 4 Galerija

Snježana Schillinger pratiteljima je otkrila da je posjetila Oktoberfest, ali u malo drugačijem obliku od ostalih posjetitelja, evo kako se zabavljala.

Snježana Schillinger svojim je pratiteljima na Instagramu otkrila da je i ona posjetila veliku manifestaciju Oktoberfest. No, ona je svoj Oktoberfest proslavila malo privatnije.

Naime, bila je na proslavi rođendana svoje prijateljice, a oni su se uz pivo i tradicionalne nošnje zabavljali baš kao na manifestaciji. Da joj je bilo dobro, dokazuje i nekoliko fotografija i videozapisa koje je objavila od večeri.

''Sve najbolje za tvoj rođendan, Sabine! Predivna si duša, odlična majka, žena i moja prijateljica!'' napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

Snježana je nosila takozvanu dindrlicu u kombinaciji bijele i roze boje, a korzet koji se usko veže našoj je poduzetnici istaknuo bujne grudi.

Inače, na rođendan je otišla sa svojim suprugom Franzom Schillingerom s kojim je u braku od 2021. godine, a Snježana se redovito hvali luksuznim lokacijama na koje odlaze i na kojima uživaju u bračnim čarima koje su si obećali u već starijim godinama.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija +24 Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija, Mirta Zečević, Ecija Ojdanić,Hana Hegedušić, Vedran Mlikota Nekad i sad Domaća glumica tajila je datum vjenčanja i htjela se udati podalje od očiju javnosti, no to joj ipak nije uspjelo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 11 Una Čolić - 9 Una Čolić - 12 Una Čolić - 5 +26 Una Čolić - 4 Celebrity Čolina starija kći proslavila je važan dan daleko od kuće, a odmah se pohvalila i skupocjenim poklonima od prijateljica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene