živi kao kraljica!

Snježana Schillinger pohvalila se trenucima odmora sa suprugom, a zbog ovih fotografija poručili su joj da izgleda božanstveno: "Bilo je to super vrijeme!"

Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 7 Snježana Schillinger - 8 Snježana Schillinger - 9 Snježana Schillinger - 1 +19 Snježana Schillinger - 2 Galerija

Snježana Schillinger zadnjih nekoliko dana odmarala je sa suprugom Franzom u Cannesu, a kako im je tamo bilo pokazala je u svojoj novoj objavi.

Naša uspješna poduzetnica Snježana Schillinger pokušala je pratiteljima dočarati kako se ovih dana provodila u Cannesu sa suprugom Franzom.

Na prvoj fotografiji pozirala je u dugoj lepršavoj crno-bijeloj haljini čiji je duboki prorez istaknuo njezine zgodne noge. 

Zatim je pokazala kako su večerali na pješčanoj plaži, nakon čega su se zaputili u klub gdje su ponijeli zastavu Hrvatske koju su držali raširenom neko vrijeme.

"Bilo je to super vrijeme", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

Pratitelji su joj u komentarima uputili mnoštvo komplimenata i raznih emotikona, a većina njih poručila je Snježani da izgleda božanstveno.

Poduzetnica je sklona objavljivanju seksi fotografija na društvenim mrežama, a njezini pratitelji sve pozorno prate i željno iščekuju svaku novu objavu. 

Podsjetimo, Snježana i Franz u braku su od 2021. godine. Vjenčali su se nakon pet godina veze na Kornatima, a zaručili su se na egzotičnim Maldivima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +25 Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldova Georgina pokazala je u kakvom luksuzu uživa kamo god da ide, prizori rezervirani za bogate i slavne zasjenili su i njezin dekolte!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 9 +25 Sonja Kovač Celebrity Nakon što je gradom prošetala u sićušnom grudnjaku, Sonja Kovač oduševila je sve svojom pojavom u kratkoj, bijeloj haljini!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene