kakvo ludilo!

Mladi Slovenci potpuno raspametili Hrvatice: Trgale im odjeću, poklanjale ruže, a bile su spremne i pokazati grudi!

Joker Out na Šalati Joker Out na Šalati Tomislav Miletić/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Joker Out na Šalati Joker Out na Šalati Joker Out na Šalati Joker Out na Šalati - 4 Joker Out na Šalati - 1 Joker Out na Šalati - 2 Joker Out na Šalati - 3 Joker Out na Šalati - 5 Joker Out na Šalati - 6 Joker Out na Šalati - 7 +11 Joker Out na Šalati - 8 Galerija

Slovenski bend Joker Out nastupio je na zagrebačkoj Šalati i izazvao pravu euforiju među hrvatskim obožavateljicama.

Ovogodišnji predstavnici Slovenije na Eurosongu, bend Joker Out, nastupili su kao predgrupa srpskom bendu Buč Kesidi na zagrebačkoj Šalati.

Pogledaj i ovo Joker Out Bravo, bravo! Joker Out potpisali s agencijom Wasserman, osvojili zlatnu ploču za Carpe Diem i nastavili s rasprodanim koncertima!

Joker Out natjerao je više od 2500 fanova da se pojave na njihovu nastupu, koji je kulminirao eurovizijskim favoritom "Carpe Diem", ali i pokazao da bend ima vjerojatno najjaču hrvatsku bazu obožavatelja za jednog slovenskog izvođača.

Posebno su obradovali brojne obožavateljice, koje su na koncert stigle s poklonima i zanimljivim natpisima, a pjevaču su u jednom trenutku uspjele i otrgnuti rukav košulje. Jedna obožavateljica ponudila im je i pokazati grudi, a druga ih je transparentom zamolila da joj nacrtaju tetovažu.

Fotografije ludila na Šalati pogledajte u našoj galeriji.

Mladi Slovenci oduševili su i eurovizijsku publiku i uspjeli su se plasirati u finale, a natjecanje su završili na 21. mjestu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joker Out (@joker_out_official)

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević +20 Lana Jurčević Celebrity Lani Jurčević javila se žena koju je snimila kako je vrijeđa, objavila je njezinu poruku: "Ja sam postigla što sam htjela!"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić na Molitvenom danu Zlatko Dalić Josip Ivančić i Zlatko Dalić Josip Ivančić i Zlatko Dalić +19 Zlatko i Davorka Dalić - 1 Celebrity Osvanula fotografija Zlatka Dalića s vjerskog spektakla u Zagrebu, pozirao je s holivudskim glumcem koji je nosio hrvatski dres!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene