Wow!

Glumac iz hit-serije zbunio obožavatelje fotografijom s kolegom: ''Trebao bi nositi oružni list''

Slavko Sobin - 3 Slavko Sobin - 3 In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin - 3 Slavko Sobin +0 Slavko Sobin i Elizabeta Brodić Galerija

Slavko Sobin podijelio je fotografiju s kolegom iz serije "Drugo ime ljubavi" Vladimirom Posavcem Tušekom.

Domaći glumac Slavko Sobin (35) pratitelje na Instagramu često uveseljava fotografijama ljubimaca, vježbanja i onima koje je snimio s kolegama na setu popularne serije "Drugo ime ljubavi".

Pogledaj i ovo Vladimir Posavec Tušek Sretan zbog uloge U Kumove stiže naš šarmantni glumac, kojeg pamtimo iz brojnih hit-serija: "Ne znam koliko smijem otkrivati, ali meni je prilično zabavno…"

Slavko je ovog puta objavio sliku s Vladimirom Posavcem Tušekom (46) s duhovitim opisom sugerirajući na njihove uloge. "Slaca Preser i Vlada Hejter. Nego, je l' Lola pronašla Maka? Nisam gledao od kad me nema", napisao je Sobin. Glumac na fotografiji pokazuje isklesane trbušne mišiće, a njegov kolega ima nezadovoljan izraz lica. 

Obožavatelje je zabavila smiješna fotografija. "Hm, ljepota i iskustvo bih nazvala ovu objavu", "Lajk za Vladimira. Volim vaše sijede na glavi", "Vau, Slavko. Kakvi divni mišići", "Baš ste slatki", "Tko, šta, tko je koga našao, sorry, ali gledam sliku i ne mogu sad slušati i misliti", komentirali su. Nekima je unatoč Slavkovim mišićima zapeo za oči njegov iskusniji kolega. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slaca Preser i Vlada Hejter. ❤ Nego, jel Lola pronašla Maka? Nisam gledao od kad me nema 🤷🏻‍♂️

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Na fotografiju se osvrnuo i Vladimir. "Druže, ti kako izgledaš trebao bi nositi oružni list", napisao je Sobinu. Slavko mu je šaljivo odgovorio: "A znaš da sam micek."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene