uskoro će odati važne detalje!

Aleksa Balašević najavio zanimljiv projekt posvećen njegovom ocu: "Drago mi je i motivacija što ste nestrpljivi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aleksa Balašević napisao je da priprema Megdan film i da će uskoro javnost saznati što će glumiti "Čovjeka s mjesecom u očima", a upravo je to naziv jedne od pjesama njegovog pokojnog oca Đorđa Balaševića.

Aleksa Balašević oglasio se na Instagramu nakon dužeg vremena i najavio projekt koji je, kako se čini, povezan s njegovim pokojnim ocem Đorđem Balaševićem koji je preminuo 19. veljače. 

Pogledaj i ovo Aleksa Balašević i zaručnica Nikolina Još malo! Ženi se sin Đorđa Balaševića: Otkriveni su i detalji glamuroznog vjenčanja gdje će biti 200 gostiju

Za sve koji su me pitali kako sam, hvala im od srca. Kako mogu biti osim ponosno kao i oduvijek. Vratih se poslu konačno. 9. Megdan koji će biti sigurno najveći do sada sudeći po tome kakvo svjetsko ime dolazi u naš ring, održat će se uskoro. Datum objavljujemo za par dana. 10. jubilarni, koji je sljedeći, je već počeo pripremati se. Naravno, ono što svi iz dana u dan nestrpljivo pitate, pogotovo od novinara je Megdan film. Datum, glumci, scenarij i, naravno, koji će poznati glumac imati čast glumiti 'Čovjeka s mjesecom u očima'. Drago mi je i motivacija što ste nestrpljivi, ali morali ste razumjeti situaciju i pustiti da prođu dani. Uskoro ćete saznati i bit ćete oduševljeni", napisao je 27-godišnji Aleksa koji se bavi organizacijom borilačkih mečeva na Instagram storyju. 

"Čovjek s mjesecom u očima" je jedna od pjesmi njegova oca Đorđa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ▀▄▀▄▀▄ Megdan ▄▀▄▀▄▀ (@megdan.fighting)

Inače, on se 10. ožujka oglasio prvi put nakon očeve smrti i objavio fotografiju s njim i majkom Oliverom. "Kada si ti u pitanju, nema ni tuge, ni žalosti. Već samo sreće i vječnosti. Jednostavno tako", napisao je Aleksa uz fotografiju na kojoj su i on i njegovi roditelji  odjeveni u identične majice njegova projekta "Megdan". 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag i Mario Petreković Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Mario Petreković (Foto: Instagram) Mario Petreković (Foto: Instagram) +2 Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Celebrity Mario Petreković ne krije koliko ga ispunjava očinstvo i snimljen je tijekom preslatkog trenutka s kćerkicom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene