ZAVIDNI REKORD

U samo dva dana je sakupio čak milijun obožavatelja: Ništa čudno s obzirom tko je njegov otac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sin slavnog nogometaša je napravio profil na Instagramu i predstavio se pratiteljima u videu na četiri jezika: engleskom, španjolskom, talijanskom i portugalskom.

Najstarije dijete Cristiana Ronalda (35), sin Cristiano Ronaldo Junior (9) uspio je u samo dva dana sakupiti milijun pratitelja na Instagram profilu. Njegova prva objava izazvala je oduševljenje jer se predstavio na četiri jezika: engleskom, španjolskom, talijanskom i portugalskom.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 1 kakvi prizori! Ronaldova Georgina objavila fotografije u badiću, prizore je lajkalo više od 4,3 milijuna ljudi u jednom danu!

Junior je podigao palce gore nakon što se nasmiješio u kameru i počeo govoriti na engleskom jeziku. “Bok, ljudi. Ovo je moj novi Instagram račun. Nadam se da ćete uživati. Pazite prije nego što se jednostavno prebacite na ostala tri jezika“, rekao je nogometašev sin.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola chic@s!! Esta es mi nueva cuenta de Instagram espero que os guste 🙂🤗

A post shared by @ minicristianoronaldo2010 on

Juniora je podržao i njegov otac Cristiano u komentarima i poslao mu pusu. Fanovi su mu poželjeli dobrodošlicu na Instagram i pohvalili ga zbog znanja četiri jezika.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene