pretukao bivšu djevojku

Progovorio o incidentu: "Sretan sam, ne kajem se ni zbog čega"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simon Šime Šiklić po prvi puta javno je progovorio o optužbama bivše djevojke za zlostavljanje i premlaćivanje.

Prije desetak dana košarkašica Milica Dabović prijavila je policiji svog bivšeg patnera Šimu Šiklića zbog navodnog premlaćivanja. Od tada Šiklić nije javno govorio o incidentu o kojem su brujili mediji, a o svemu je konačno odlučio progovoriti u Ami G showu kod Ognjena Amidžića.

Pogledaj i ovo Milica Dabović - 1 ''Volim se pokazati...'' Bivša srpska košarkašica obznanila novo zanimanje pa naišla na pogrdne komentare: "Baš strašno, zar je ovo primjer mladima?!"

"Optužen sam za ugrožavanje sigurnosti. Da smo bili u službenoj vezi, to bi bilo obiteljsko nasije. Otišla je na policiju i optužila me da sam je premlaćivao godinu dana. Vidi joj se samo jedna modrica, ali ako je to premlaćivanje ok", kazao je Šiklić i prokomentirao navode da je Milici ukrao automobil, ali i novac.

"To su sve nebuloze i notorne laži. Većina mojih prijatelja je upoznata s našim odnosom i znaju kakav sam ja prema njoj. Držao sam je kao malo vode na dlanu, oni su šokirani ovime što ona iznosi", kazao je bivši hrvatski rukometaš.

Zbog optužbi bio je spreman i na boravak u pritvoru pa je nakon incidenta s odvjetnikom svojevoljno otišao u policijsku postaju. "Nisu me pritvorili jer nisu imali zbog čega. Nisam htio bježati jer nisam ništa skrivio. Sretan sam, ne kajem se ni zbog čega. Sve je napravljeno u zdravom razumu i nemam se zbog čega kajati", izjavio je Šiklić, prenosi Blic.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene