iskre i dalje frcaju!

Silvia Dvornik novom je objavom ušutkala glasine o problemima u vezi s Markom Pecotićem, evo u čemu se njih dvoje najbolje slažu!

Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 1 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 1 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 2 Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić Peco - 1 Marko Pecotić Peco - 2 Marko Pecotić Peco i Petra Nižetić Silvia Dvornik - 2 Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 13 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 14 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 15 +24 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 12 Galerija

Silvia Dvornik na svom Instagramu pohvalila se kako ona i Marko uživaju pa ponovno stala na kraj šuškanjima o ljubavnoj krizi.

Pjevačica Silvia Dvornik pozirala je u zagrljaju svog partnera i pjevača Marka Pecotića.

Svima je odmah za oko zapala njihova usklađena modna kombinacija - oboje su na sebi imali elegantna crna odijela. 

Pozirali su zagrljeni i nasmiješeni te su tako stali na kraj svim ružnim šuškanjima i dokazali da njihova ljubav cvjeta iz dana u dan.

Silvia i Marko uživali su u glazbenoj večeri koja se odvila u jednom poznatom splitskom hotelu.

Fotografiju možete pogledati u našoj galeriji.

Naime, prošlog ljeta kružile su priče da su nakon godinu dana veze Silvia i Marko prekinuli zbog financijskih trzavica, ali nedugo nakon toga viđeni su kako sjede na splitskoj rivi i uživaju u razgovoru.

Podsjetimo, Pecotić je 2022. godine javno objavio da se rastaje od supruge Irene nakon 17 godina braka u kojem su dobili dvoje djece, i to upravo zbog plavokose Splićanke. Od tada su glavna tema medija, a koliko su sretni, Silvia i Marko ne skrivaju, već često dijele svoje zajedničke trenutke na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka - 1 Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Celebrity Veliko slavlje u Ćorlukinoj obitelji: "Čekamo da vidimo koji će se od njih dvoje predati prije fajrunta!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 +25 Ella Dvornik - 3 Celebrity Ella Dvornik ispričala detalje o razvodu od Charlesa: ''Ljudi od mene očekuju da kačim po Instagramu kako se mi tučemo na dnevnom nivou...''

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene