Zapalila Instagram

Objavila nagu fotografiju: ''Sačuvajte lovu, evo je besplatno''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Sia saznala je da netko prodaje njezine obnažene fotografije te odlučila uništiti ucjenjivače.

Australska pjevačica Sia saznala je da netko prodaje njezine obnažene fotografije pa je odlučila uništiti ucjenjivače najnovijom objavom na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz Svaka čast! Slavna pjevačica šokirala kupce u trgovini nesebičnim i plemenitim činom, a nitko je nije prepoznao

"Netko pokušava prodati moju nagu fotografiju mojim fanovima. Sačuvajte lovu, evo je besplatno. Svaki dan je Božić", napisala je Sia ispod fotografije na kojoj se vidi njezina naga stražnjica. Njezini obožavatelji oduševljeni su njezinim postupkom.

Australska glazbenica poznata je po tome što čuva svoju privatnost do te mjere da na javnim nastupima i u spotovima skriva lice perikama i maskama, a nedavno je nehotice pokazala gole grudi dok je pozirala u bijelom ogrtaču i rozim papučicama. "Upravo je režirala svoj prvi film. Nije imala pojma da su joj grudi ispale. Hvala ti što si mi dopustila da stvaram magiju s tobom", napisala je na svom Instagramu vizažistica Tonya Brewer uz nezgodnu fotografiju slavne pjevačice. 

Sia je otkrila da je odlučila skrivati svoje lice jer glazbu često zasjeni izgled izvođača, što je ona željela izbjeći. Odluku da se tako skriva od javnosti donijela je 2014. godine, kad je postala planetarno poznata. 

 

A post shared by SIA (@siamusic) on


 

A post shared by tonya brewer (@thetonyabrewer) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene