Zgroženi su

SKANDAL: Severinina sestra otkrila zašto nije bila na vjenčanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zdenka i njezin suprug Zdravko Žunić nisu bili niti na vjenčanju u Istri niti na bajkovitoj svečanosti u Beogradu.

I dok svi pričaju o bajnom vjenčanju kojeg su imali Severina i Igor, njezina sestra ne odobrava njezino ponašanje. Naime, Zdenka i njezin suprug Zdravko Žunić nisu bili niti na vjenčanju u Istri niti na bajkovitoj svečanosti u Beogradu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mladen Grdović - 1 svi su o njima brujali Prevare, optužbe i medijska prepucavanja: Zvjezdani razvodi u regiji koji su podignuli veliku medijsku prašinu!

'Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus', rekla je Zdenka za Slobodnu Dalmaciju.

Prve Severinine izjave nakon svadbe

'Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njezin život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu , ali sigurno ima tužan život. Molim se za njezino zdravlje i sreću', dodala je Severinina sestra Zdenka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene