''Najzgodnija na estradi''

Bujni Sevkin dekolte u badiću nije zasjenio njezine ostale atribute koje su vjerni fanovi primijetili: ''Žena bez trunke fotošopa!''

Severina - 3 Severina - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina Severina Severina +19 Severina Galerija

Severina se već nekoliko dana nalazi na Tajlandu, a sada je podijelila fotografiju s plaže bez pretjerane šminke i oduševila svoje pratitelje mladolikim licem.

Pjevačica Severina otišla je na zasluženi godišnji odmor, i to na daleki Tajland, a sada je svojim pratiteljima pokazala da se kupa na plaži pored poznate svjetske prirodne znamenitosti – vapnenačkih visokih stijena.

Od sunca se sakrila u hlad, a čim je izišla iz vode, uhvatila je mobitel i napravila selfie u badiću koji je istaknuo njezin bujni dekolte. Ipak, pratitelji su prvo vidjeli nešto drugo, njezino lice bez previše šminke kojim je sve oduševila.

''Žena bez trunke šminke i fotošopa, prirodno lijepa i najzgodnija na estradi'', ''Pozdrav, anđele predivni'', ''Ljepotica'', bili su neki od komentara ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Slažete li se s tvrdnjom da je Severina jedna od najzgodnijih žena na estradi?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Osim sebe Severina je još pokazala i što jede, a opis je posvetila poznatom holivudskom glumcu.

''Na Žalu (bez Leonarda DiCaprija)'', napisala je, pritom misleći na istoimeni film u kojem je zvijezda upravo DiCaprio.

Pogledaji ovo Severina i Davor Grgin - 6 Celebrity Severina se javila s egzotične lokacije na kojoj odmara, a sa sobom je povela i njoj važnog muškarca!

Inače, Severina je na Tajlandu doživjela svašta novo, pa tako i mazila slona, a više o tome pročitajte OVDJE.

Severina je posljednjih nekoliko mjeseci održala niz koncerata za pamćenje, a onaj posljednji bio je na dočeku nove godine u Kotoru, na koji ju je došlo vidjeti 30 tisuća ljudi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 1 Nekad i sad Pogledajte kako je Žanamari izgledala prije 13 godina i što je tada posebno voljela nositi!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput +24 Maja Šuput Celebrity Golišava Šuput u zagrljaju svog Nenada podsjetila na za njih važnu godišnjicu, ovo je njihova ljubavna priča!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene