baš uživa na odmoru

Severina objavila očaravajuće prizore s Tajlanda, no svi komentiraju samo nju: "Moćna žena, kapa dolje!"

Severina Severina Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina Severina - 1 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 1 +20 Severina - 3 Galerija

Severina je pokazala kako provodi dane na Tajlandu, a prizorima je oduševila obožavatelje.

Pjevačica Severina trenutno uživa na Tajlandu, a s odmora se neprestano javlja na društvenim mrežama.

Sada je na svojem profilu na Instagramu objavila niz fotografija na kojima je pokazala kako na odmoru uživa u druženju s majmunima i slonovima, vožnji brodom i izležavanjem na plaži. Podijelila je i snimku na kojoj zavodljivo izlazi iz mora, poput Bondove djevojke,.

Očaravajućim prizorima oduševila je pratitelje, koji su se ipak najviše fokusirali na njezin besprijekoran izgled u badiću.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Najljepša", "Kako si zgodna", "Moćna žena, kapa dolje", "Vidi ljepote", "Komad"; neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Društvo u Tajlandu prave Iva Radić i Davor Grgin, a čini se da se zajedno odlično zabavljaju, posebice ako je suditi prema snimci na kojoj ih Severina nasmijava s filterom brkova, koju je također objavila na društvenoj mreži.

Severina je posljednjih nekoliko mjeseci održala niz koncerata za pamćenje, a onaj posljednji bio je na dočeku nove godine u Kotoru, na koji ju je došlo vidjeti 30 tisuća ljudi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 +25 Vlatka Pokos - 1 Celebrity Vlatka Pokos otišla iz Hrvatske pa ipak objavila novost koju nitko nije očekivao: "Ma bravo!"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandžukić Mario Mandžukić Poznati na utakmici Hrvatske i Mađarske u vaterpolu - 3 Poznati na utakmici Hrvatske i Mađarske u vaterpolu - 4 +13 Mario Mandužikuć (Foto: Instagram) Zanimljivosti Mandžukić svoju partnericu vješto skriva od javnosti više od 17 godina, pogledajte njihove rijetke zajedničke fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene