bila su to vremena!

Severina se prisjetila svojeg najdražeg trenutka s Ćirom: ''Ovakvog vas se želim sjećati, vaša djevojka sa sela!'

Severina i Miroslav Ćiro Blažević Severina i Miroslav Ćiro Blažević Nenad Dugi/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Ćiro Blažević Severina i Miroslav Ćiro Blažević Severina i Miroslav Ćiro Blažević Severina i Miroslav Ćiro Blažević Miroslav Ćiro Blažević i Kolinda Grabar-Kitarović Miroslav Ćiro Blažević i Kolinda Grabar-Kitarović Miroslav Ćiro Blažević i Kolinda Grabar-Kitarović Miroslav Ćiro Blažević i Kolinda Grabar-Kitarović Emir Hadžihafizbegović i Miroslav Ćiro Blažević Nina Badrić i Miroslav Ćiro Blažević +18 Miroslav Ćiro Blažević Galerija

I Severina se na društvenim mrežama oprostila od Miroslava Ćire Blaževića.

Među brojnim poznatim Hrvatima koji su imali prilike upoznati našeg preminulog nogometnog trenera Miroslava Ćiru Blaževića i družiti se s njim je i Severina, koja se na svojem profilu na Instagramu prisjetila jednog takvog trenutka za pamćenje.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Severina je u pričama objavila kratki video s dočeka naše nogometne reprezentacije 1998. godine, kada smo bili treći na svijetu pod Ćirinim vodstvom, a na kojem je i sama zapjevala svoj hit "Djevojka sa sela". Navijači su tada dočekali Vatrene u Zagrebu, a Severina je s kapetanom Davorom Šukerom, izbornikom Miroslavom Ćirom Blaževićem te ostatkom legendarne ekipe tada zapjevala na pozornici.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Dragi naš Ćiro, ovakvog Vas se želim sjećati. Počivajte u miru. Vaša Djevojka sa sela", napisala je Severina uz video.

Severina se povijesnog dočeka i sama prisjetila krajem prošle godine na društvenim mrežama.

"Ne, ne, ne trebaju oni zlato, za nas već jesu zlatni... Rado se sjećam dočeka '98.", napisala je tada Seve uz snimku kojom je Vatrenima poželjela sreću prije utakmice, a čini se i da im ju je donijela.

Uz Severinu, na dočeku '98. pjevala je i Doris Dragović, a neizostavan je bio i hit Zvone Bohema i Igora Štimca "Mare i Kate".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello - 1 +3 Camila Cabello - 4 Zanimljivosti Zbog ovih fotografija našla se na meti zlih komentara, no jednom je izjavom postala uzor ženama koje su opterećene ovim sitnim nedostacima!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Pavlović - 2 Milan Pavlović Milan Pavlović - 1 Milan Pavlović i Goran Navojec +20 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Zanimljivosti Sjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Ova mu je uloga obilježila život, a evo gdje je i kako izgleda danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene