Mlađahna Seve

Severina pozirala u kratkim hlačicama s uzorkom pa potaknula laskave kometare pratitelja: ''Izgledaš k'o curica!''

Severina Severina Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina - 4 Severina - 3 +24 Severina - 1 Galerija

Severina je objavila novu fotografiju u kratkim hlačicama pa podijelile gdje se trenutno nalazi pozirajući među biljkama.

Pjevačica Severina svakom fotografijom oduševljava svoje tisuće pratitelja na društvenim mrežama, a unatoč 50. godini, naša diva izgleda fantastično.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Pokazala je to i sada ponovno objavivši fotografiju na kojoj je pozirala u kratkim traper crnim hlačicama sa zanimljivim detaljima na džepovima dok je ostatak kombinacije popunila opuštenom bijelom košuljicom i raspustila svoju bujnu smeđu kosu.

Severina je podijelila da je u vrtu kod jedne ženske osobe, a pozirala je među divnim biljkama i ružičastim cvijećem ispred kamenog zida.

''U vrtu kod moje Kate'', napisala je u opisu uz emotikone cvijeća.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

''Lijepa si kao cvjetić'', ''Sijaš'', ''Hej, ljepotice!'', ''Kao curica si'', pisali su joj njeni vjerni pratitelji.

Pjevačica ove godine ima zauzeto ljeto s obzirom na koncerte koje održava diljem hrvatske obale, ali i na kontinentu i u susjednim državama, ali Sevka svejedno uspije pronaći vremena za ljetovanje i provođenje vremena s prijateljicama i obitelji.

Na svom odmoru imala je sreće pa je upoznala i holivudske zvijezde koje su ljetovale kod nas, Matthewa McConaugheyja, Woddyja Harrelsona i Chrisa Rocka, a za oko je zapela i poznatom reperu P. Diddyju koji je odmjerio našu pjevačicu u restoranu u kojem su se našli na večeri istog dana.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 4 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 5 Princ William i princeza Charlotte - 3 +28 Princ William i princeza Charlotte - 1 Celebrity Najnovije fotografije princa Williama i kćeri Charlotte oduševile su pripadnike kraljevske obitelji, njihova bliskost i više je nego očita!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 2 Đina Džinović - 3 Đina Džinović - 4 +17 Đina Džinović - 5 Zanimljivosti Kći Harisa Džinovića zbog seksi fotki obitelji zadaje glavobolje, dok se njezin brat uglavnom skriva od medija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene