Rijetke fotke iz stana

Severina pokazala kako je uredila stan za Noć vještica, a nekoliko detalja svima je ukralo pozornost

Severina - 3 Severina - 3 Severina/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severinin stan za Noć vještica Severina Saša Matić, Severina Severina i Saša Matić Severina Severina Severina - 1 Severina - 3 Severina - 3 +20 Severina - 2 Galerija

Severina je svojim obožavateljima na profilu na Instagramu pokazala kako je ukrasila stan za Noć vještica.

Noć vještica jedna je od omiljenih zabava stranih, ali i domaćih zvijezda čije obilježavanje ove godine nije propustila ni Severina koja se na profilu na Instagramu pohvalila kako je uredila stan za tu prigodu.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Severina je u pričama podijelila nekoliko fotografija na kojima pozira sjedeći za velikim drvenim stolom na kojem je izrezbarena tikva, a pritom je pokazala i lijepo lice bez trunke šminke. Severina nema naviku dijeliti fotografije iz stana, pa su detalji poput gitare i velikog svjećnjaka svima zapeli za oko.

Pjevačica je nedavno zapalila atmosferu na velikom koncertu Saše Matiću Areni Zagreb na kojem je nastupila kao gošća, a zajedno s njim otpjevala je njihovu pjesmu "More tuge".

Za tu je prigdu odjenula je blještavu bež haljinu s kratkim rukavima i velikim otvorom na leđima, te je tako istaknula svoju prekrasnu figuru.

"Sinoć je u Areni Zagreb bilo more ljubavi na koncertu mog divnog prijatelja", napisala je u opisu.

Prva joj se u komentarima javila dizajnerica Matija Vujica: "Kakva noć".

"Ljepoto", "Rasplakali me", "Wow", "Predivni", "Svaka čast", "Božanstveno", bili su samo neki od komentara.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 +25 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Celebrity Kristina Krepela i Marin Miletić prepustili se strastvenim poljupcima pa se pohvalili njima bitnim događajem: "Naš prvi"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Dino Drpić sa sinom Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus - 4 Nekad i sad Trudna Nives je prije 15 godina uživala u izlasku s tadašnjim mužem, a poveli su i sina koji je još bio beba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene