Izgleda stvarno sjajno!

Severina zapjevala nakon dugo vremena pa pažnju privukla outfitom koji samo na prvu djeluje jednostavno!

Severina - 3 Severina - 3 Nova TV 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 Severina, Koncert Želim život Severina, Koncert Želim život Severina, Koncert Želim život Mia Kovačić i Severina Severina Petar Grašo i Severina +11 Severina Galerija

Severina je još jednom dokazala da joj što god da obuče odlično stoji. Za posebno izdanje koncerta ''Želim život'' Zaklade Ana Rukavina odabrala je posebne i upečatljive odjevne kombinacije.

Severina je za posebno izdanje ovogodišnjeg humanitarnog koncerta "Želim život" Zaklade Ana Rukavina odabrala nekoliko odjevnih kombinacija koje su se pokazale kao savršen odabir, a u svakoj od njih pjevačica je istaknula svoje atribute.

Jedna od njih su crne lakirane hlače i sako s plavim i ružičastim detaljima gdje je do izražaja došao njezin bujni dekolte, iako možda neprimjetan na prvi pogled, no ipak je sve uspjela ostaviti bez daha.

Severina je u ovoj posebnoj večeri odjenula i ljubičastu haljinu posutu šljokicama i crnu dugu s ukrašenu bijelim cvijetom u kojima su do izražaja došle njezine duge noge zahvaljujući dubokom prorezu, a kao pravi odabir se pokazalo i crno klasično odijelo ispod kojeg nije nosila ništa.

Sve fotografije pogledajte u našoj galeriji! 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Osim Severine na koncertu nastupa i Petar Grašo, koji se zajedno s njom rado odazvao akciji kojoj je cilj prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene