Kakav susret!

Ova žena rasplakala je Severinu na posljednjem nastupu, evo koje ih uspomene vežu: ''Prošla je sa mnom što nitko ne bi...''

Severina i cimerica Frančeska Beroš - 4 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i cimerica Frančeska Beroš - 6 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 3 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 2 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 1 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 5 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 5 Severina - 4 Severina - 3 +19 Severina - 1 Galerija

Severina je ovoga tjedna održala koncert u Makarskoj, a tamo se susrela sa starom prijateljicom i bivšom cimericom Frančeskom Beroš, emotivan videozapis na kojem zajedno pjevaju Severina je podijelila na društvenim mrežama.

Severina je nakon koncerta u Makarskoj na društvenim mrežama podijelila emotivan videozapis. Naime, u ovom mjestu susrela se sa starom prijateljicom i bivšom cimericom Frančeskom Beroš.

Njih dvije su na pozornici zajedno otpjevale Severinin hit ''Virujen u te'', a pjevačica se tijekom izvedbe sa svojom bivšom cimericom rasplakala. Nakon što je pjesma završila, Severina je rekla da je tri godine živjela s Frančeskom.

"Malo je ovakvih cura, mi smo bili jedna ženska familija. Ona je bila tri godine sa mnom i proživjela je neke stvari koje nitko ne bi, ali mi smo bile jako čvrste", rekla je Severina.

Njihov susret je objavila i na društvenim mrežama.

"Frančeska Beroš je iz Makarske, moja Mia i ona su dvije najbolje cure koje poznajem, a period kad smo nas tri živjele zajedno, jedan je od najljepših u mom životu. Zajedno smo putovale, smijale se, plakale… Frančeska je bila ta koja je stalno pivala, k'o slavuj", napisala je u opisu snimke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severinini nastupi u posljednje vrijeme posebno su emotivni. Na koncertu u Crnoj Gori ispunila je želju publici i otpjevala pjesmu ''Broš'' koju inače ne izvodi. A na koncertu prije toga, na Korčuli, Severina je sve raznježila zagrljajem sa svojim sinom Aleksandrom dok je pjevala pjesmu ''Rođeno moje''.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 1 +25 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari Perčić zapalila društvene mreže novim seksi fotkama u badiću, a otkrila je i novi hobi: "Baš si žena budućnosti"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill - 3 Jonah Hill - 2 Jonah Hill - 1 Jonah Hill - 4 +18 Jonah Hill - 2 Nekad i sad Zbog bucmastog je izgleda bio meta ruganja, a sada ga nakon drastičnog gubitka kilograma malo tko prepoznaje: "Govorili su mi da sam debeo i odvratan"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene