Baš se razbacala

Severinu zbog kratke haljinice s prorezom na grudima nitko nije prestao gledati, istaknula je svoje glavne adute!

Severina Severina Matko Begovic/Pixsell 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 7 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +28 Severina - 4 Galerija

Severina u zadnje vrijeme ima puno nastupa po Jadranu na kojima uvijek nečime iznenadi publiku, a to je učinila i ovoga puta u Makarskoj.

Pjevačica Severina održala je koncert u Makarskoj gdje je svoje fanove iznenadila dobrom energijom, ali i stajlingom.

Naime, na pozornici se pojavila u kratkoj lepršavoj haljini koja je istaknula njezine duge i vitke noge. Također, malena opravica naglasila je i njezinu besprijekornu figuru. Bijele sandale i zlatni nakit dodatno su začinili ovaj vrući prizor.

Na svom profilu na Instagramu pratiteljima je pokazala i kako se našminkala za spomenuti koncert.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, Severina je nedavno uhvaćena s bivšim nogometašem Nišom Saveljićem na jahti, a o svemu su se detaljno raspisali regionalni mediji.

Na svojim društvenim mrežama pokazala je već nekoliko puta kako je krenula ispunjavati želje na koncertima, prvo je to učinila sinu Aleksandru, a zatim na drugom koncertu publici.

Severinine fotografije njezine pratitelje uvijek ostave u čudu i nitko ne može vjerovati da pjevačica ima tako fantastično tijelo s 51 godinom. A da ima gomilu obožavatelja, dokaz tome nisu samo komentari na njezine fotografije na društvenim mrežama već i tisuće ljudi koje dolaze na njezine koncerte i od kojih dobiva razne komplimente iz publike.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Branko Đurić i Tanja Ribič - 1 Branko Đurić i Tanja Ribič - 5 Branko Đurić i Tanja Ribič - 2 Branko Đurić i Tanja Ribič - 3 +19 Branko Đurić i Tanja Ribič - 4 Celebrity Dekolte lijepe glumice zasjenio je i njezina slavnijeg supruga, a jednim su potezom pokazali i koliko se još vole nakon 25 godina braka!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković - 1 Andrej Plenković - 4 Andrej Plenković - 6 Andrej Plenković - 2 +24 Andrej Plenković - 3 Zanimljivosti Dobro raspoloženi Plenković snimljen u večernjem izlasku, ne viđamo ga često u ovakvim prilikama!

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene