Bravo!

Pogledajte kako je Severina ispunila sinovu želju, preslatka je dok obavlja svoj zadatak: "Pa kakva bih ja to bila mama..."

Severina Severina Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 7 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 1 Severina - 4 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +19 Severina - 4 Galerija

Severina je na Instagramu podijelila video u kojem je otkrila što je to sin Aleksandar zaželio pa pokazala i kako mu je ispunila tu želju.

Pjevačica Severina raznježila je svoje pratitelje novom objavom na Instagramu. Podijelila je video u kojem je pokazala kako je ispunila želju svoga sina Aleksandra. Naime, on ju je zamolio da nagovori roditelje njegovih prijatelja da ih puste na njezin koncert, a Seve je to i učinila.

Otišla je kod njih doma i objasnila im kako je naručila bus za djecu i kako će ih taj isti bus i vratiti s koncerta te da će tamo biti njezini prijatelji koji će na njih i paziti.

"Mama, je l' možeš nagovoriti roditelje mojih prijatelja da idemo večeras s Vrnika u Blato na tvoj koncert? Pa kakva bih ja to, sine, bila mama da ti ne ispunim želju...", napisala je u komentaru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Bravo, mama", poručio je Dalibor Petko, a nadovezala se i Lejla Filipović "Predivno", svoj komentar nije propustila ni Matija Vuica "Najdivnije ikad".

"Super mama", "Kao svaka prava majka", "Mama carica", "Žena, majka, kraljica", "Rasplakala si me", samo su neki od komentara.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 2 Madonna - 3 Madonna - 1 Madonna +25 Madonna Celebrity Madonna jedva obuzdala raskošno poprsje u utegnutom korzetu, a neočekivani postupak nakon teškog stanja u kojem je bila šokirao je sve!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Janice Dickinson - 4 Janice Dickinson - 2 Janice Dickinson - 1 Janice Dickinson - 3 +9 Janice Dickinson - 6 Nekad i sad Danas se zbog uništenog lica krije od svih i nije ju lako prepoznati, a njezinoj su se ljepoti nekada svi divili!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene