ponosna mama

Severina objavila rijetke fotografije sa sinom, svi se slažu oko jednog: "Isti, od osmijeha pa nadalje!"

Severina Severina Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 1 Severina - 4 Severina Vučković - 3 Severina Vučković - 1 Severina Vučković - 5 Severina - 2 Severina - 3 Severina Severina +19 Severina - 8 Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografije sa sinom, kojeg je odvela u kino, a njezini obožavatelji odmah su primijetili jednu stvar.

Pjevačica Severina Vučković na Instagramu je objavila rijetke fotografije sa svojim sinom.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Pozirali su u kinu, u kojem su gledali film "Ljeto kad sam naučila letjeti", a Severina je otkrila da je, osim sina, sa sobom vodila još djece.

"Kino je za nas dvoje obvezna lektira, ali na platnu. Djeca su mali ljudi koje treba slušati i čuti. Iskrena i spontana. To nikad ne smijemo zaboraviti!" zaključila je uz fotografije, koje možete pogledati OVDJE.

Severinini obožavatelji nisu se mogli načuditi koliko joj sin sliči.

"Isti mama", "Koliki je već, divan dečkić, isti mama Seve", "Kakav copy-paste! Isti, od osmijeha pa nadalje", "Mamina kopija", "Kako sam sličan mami", "Predivan na mamu!" neki su od komentara u sličnom stilu, a zaredala su se i brojna srca te lajkovi.

Inače, Severina je sina dobila 2012. godine s bivšim partnerom Milanom Popovićem, s kojim vodi dugotrajnu borbu oko skrbništva.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry +25 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Celebrity Meghan i Harry pridružili se obitelji u teškom trenutku, nisu mogli sakriti osjećaje, a isplivao je i njegov plan od kojeg ne odustaje

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +7 Maja Bajamić Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene