najavila nešto važno

Severina odlučila stati na kraj nagađanjima koje je potaknula, a zbog fotki koje je objavila uspoređuju je sa Cindy Crawford!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila niz svojih fotografija uz koje je najavila svoj nastup na koncertu Želim Život Zaklade Ana Rukavina.

Pjevačica Severina (49) na Instagramu je odlučila prekinuti nagađanja koja je potaknula svojom objavom od vikenda.

Pogledaj i ovo Severina - 10 odgovorila na pitanje Seve se uzdignute glave pojavila na ročištu zbog uhođenja, okupljenima se obratila u svom stilu: "Crnina na meni je kao za modernu sahranu"

Nakon što su se mnogi njezini pratitelji zapitali što znači tajnoviti datum koji je stavila u opis, sada je uz niz novih fotografija to i otkrila.

"Koncert Ana Rukavina Želim Život, 18.12.2021. Nazovite 060 9000", napisala je Severina uz fotke na kojima nosi bijelu majicu s natpisom "90's supermodel", crvene sjajne hlače i sandale iste boje te u ruci drži torbica kojoj piše "cijepljena", s kojom je nedavno pozirala i njezina mama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Najljepša si" "Wow, wow, wow!", "Top je torbica", "Super izgledaš", Ljepša si od Cindy Crawford", pisali su joj oduševljeni obožavatelji koji su je počastili i s tisućama lajkova.

Tradicionalni 16. humanitarni koncert Želim život Zaklade Ana Rukavina ni ove se godine, nažalost neće održati uživo zbog epidemioloških okolnosti, no Nova TV je pripremila emisiju s glazbenim nastupima, koju ćete moći pratiti na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr i Facebook stranici DNEVNIK.hr-a. Nastupit će Severina, Petar Grašo, Nina Badrić, Psihomodo Pop i Novi Fosili, a donosimo vam i priloge na temu rada Zaklade, izjave političkih dužnosnika te još mnogo toga.

Telefonska linija kojom možete podržati rad Zaklade Ana Rukavina otvorena je od 1.12 do 31.12. Pozivom na broj 060 9000 donirate 5 kuna kako biste podržali plemenitu akciju i rad Zaklade.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) +4 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Prije skoro 40 godina proglasili su je jednom od najljepših na svijetu, a čini se kako ova ljepotica uopće ne stari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene