Večer za pamćenje!

Dino Merlin otkrio tko će mu biti gost iznenađenja na prvom od četiri koncerta u Areni, što kažete na njegov izbor?

Dino Merlin Dino Merlin Mirko Ferlin/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin Senidah - 4 Senidah - 5 Priprema za koncert Dine Merlina - 2 Priprema za koncert Dine Merlina - 3 Priprema za koncert Dine Merlina - 1 Dino Merlin Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 4 Dino Merlin - 2 +21 Dino Merlin - 1 Galerija

Senidah će biti prva gošća koncerta Dine Merlina u Areni Zagreb, a to je potvrdio sam pjevač uoči početka koncerta za domaće medije.

Legendarni glazbenik Dino Merlin u Areni Zagreb ima prvi od ukupno četiri koncerta koje će održati za svoje vjerne fanove iz cijele regije, a koji su ih mjesecima čekali.

"Imam te sreće da na svakom koncertu dođe neka kulminacija, dug je to period, skupilo se tih pjesama i tog povjerenja s publikom. Imam dovoljan broj fanova koji sve te pjesme znaju i stalno smo u interakciji, ali sam jako, jako zahvalan. Kada recimo pomislim što su mogli od svih mogućnosti večeras raditi, a oni su izabrali da budu večeras s nama. Moram biti zahvalan, jako su mi važni i eto, nekako zbog toga osjećam osjećam odgovornost i tremu", zaključio je Dino u razgovoru prije koncerta za Dnevnik NOVE TV.

Dino je pripremio splet pjesama koje on sam voli, koje njegova publika voli, a za RTL Danas je otkrio da će na svakom koncertu imati gosta, a gošća iznenađenja na prvom koncertu u Areni Zagreb bit će pjevačica Senidah.

Što kažete na gosta iznenađenja na prvom koncertu Dine Merlina?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Skoro 40 godina karijere je iza njega, a ima entuzijazam početnika. Slaže li redoslijed pjesama kao neku dramaturgiju, uvod, zaplet, vrhunac, prate li te pjesme neko određeno raspoloženje?

"Da, da, to je vrlo važno. Dramaturgija koncerta, kako to sve teče, nešto na čemu se radi dugotrajno. Obzirom da mi to dugo radimo, onda svaka turneja ima svoju dramaturgiju, a obzirom da sam sam napisao oko 200 pjesama, a možete i objektivno izvesti 25, onda je to 10 ili 12% repertoara i onda moram biti pažljiv da uravnotežim i harmoniziram ono što se meni sviđa i ono što se publici sviđa. Jer trebamo na neki način razgovarati jedni s drugima", pojasnio je Dino za Dnevnik NOVE TV.

Sutra slijedi drugi koncert, a treći i četvrti su rezervirani za sljedeći petak i subotu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin Priprema za koncert Dine Merlina - 1 Priprema za koncert Dine Merlina - 2 +0 Priprema za koncert Dine Merlina - 3 Celebrity Dino Merlin ne krije uzbuđenje zbog prvog koncerta u Areni Zagreb, stigli fanovi iz cijele regije: "Moram biti zahvalan, jako su mi važni!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +27 Aleksandra Prijović - 2 Zanimljivosti Evo koliko je Prija zaradila nakon pet koncerata u Areni, od ovakve cifre bi se nekome moglo i zavrtjeti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene