Je li sve u redu?

Podbuhlo i blijedo lice poznate slatkice zabrinulo je fanove koji je dugo nisu vidjeli, na Instagramu izgleda skroz drugačije

Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Profimedia) +0 Selena Gomez (Foto: Profimedia) Galerija

Selena Gomez zadnjih se godina sve češće preskače glamurozne događaje i više je nemamo priliku viđati tako često kao prije, pa paparazzi ne propuštaju nijedan njezin izlazak iz kuće.

Pjevačica Selena Gomez nekad je bila najpraćenija osoba na Instagramu i rado viđeno lice na svim važnim događajima, no zadnjih se godina to promijenilo.

Pogledaj i ovo Selena Gomez ''nisam savršena, ali...'' Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

Osim što sve češće preskače evente, općenito se rijetko pojavljuje u javnosti pa se svaki njezin izlazak iz kuće ne propušta.

Paparazzima nije uspjela pobjeći ni ovaj vikend, a ulovili su je nakon ručka s prijateljicom. Za tu je prigodu složila ležeran stajling, s kratkom majicom koje je otkrila njezin trbuh i širokim hlačama, te bez trunke šminke.

Umorna, podbuhla i blijeda, Selena na novim fotkama ne nalikuje na sebe, a izgledom je zabrinula i fanove koji su se na društvenim mrežama zapitali što joj se dogodilo.

Pjevačica inače ne krije da se već godinama bori s depresijom i anksioznošću, a lijekovi koje uzima ostavili su traga na njezinu izgledu, no to vješto skriva na svojem Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

Inače, Seleni je titulu najpraćenije osobe na Instagramu 2018. godine preoteo nogometaš Cristiano Ronaldo, koji još uvijek na društvenoj mreži ima više pratitelja od ijednog drugog celebrityja.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Celebrity Mateo i Izabel Kovačić bili su kumovi na vjenčanju, pogledajte kako su se skockali, s njima je bio i sinčić Ivan

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Rozga Celebrity Rozgu odavno nismo vidjeli u kraćoj suknji, užarila je atmosferu ovim izdanjem i izvedbom: "Je li ovo koncert ili modna pista?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene