opa!

Rozgu odavno nismo vidjeli u kraćoj suknji, užarila je atmosferu ovim izdanjem i izvedbom: "Je li ovo koncert ili modna pista?"

Jelena Rozga Jelena Rozga PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Rozga Galerija

Jelena Rozga na Instagramu je objavila snimku sa svojeg zadnjeg nastupa na kojem je sve zadivila izazovnim izdanjem.

Pjevačica Jelena Rozga za vikend je nastupila u jednom splitskom klubu u izdanju u kakvom je dugo nismo vidjeli.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Nosila je minicu sa šljokicama, koja je u prvi plan stavila njezine vitke noge, a snimku s nastupa objavila je na svojem Instagramu.

"Znate li ovu?" napisala je u opisu videa u kojem je zapjevala "Dani su bez broja" grupe Magazin, koja je skupila desetke tisuća lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Je li ovo koncert ili modna pista?", "Divna si", "Kraljica", "Najljepša si", pisali su joj obožavatelji koje je oduševilo njezino izdanje, ali i energični nastup.

Rozga je i nedavno zadivila pratitelje u jednom za nju netipično golišavom izdanju u kojem je otkrila trbuh. Malo prije toga je, nakon višemjesečnog šuškanja da ljubi poznatog splitskog chefa Ivana Pažanina, priznala da ipak nema dečka.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Celebrity Mateo i Izabel Kovačić bili su kumovi na vjenčanju, pogledajte kako su se skockali, s njima je bio i sinčić Ivan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene