Kad nema glamura

Paparazzo fotke ove velike zvijezde još su jedan dokaz koliko je velika razlika od onog što viđamo na Instagramu, nju tamo prate milijuni ljudi

Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Instagram) +10 Selena Gomez (Foto: Instagram) Galerija

Selena Gomez snimljena je bez šminke i u ležernom izdanju koje se razlikuje od onih koje sama objavljuje na društvenim mrežama.

Mlada pjevačica i glumica Selena Gomez rijetko se kada pojavljuje u javnosti, pa su njezine fotografije snimljene tijekom proslave američkog Dana neovisnosti mnoge zaintrigirale.

Pogledaj i ovo Selena Gomez ''nisam savršena, ali...'' Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

28-godišnja Selena snimljena je u društvu bliskih prijatelja i 33-godišnjeg talijansko-kanadskog producenta Andree Iervolina. Njih dvoje surađivalo je 2016. godine na snimanju filma "Neizvjesna bitka", a prije dvije godine bila je i na njegovoj rođendanskoj proslavi u Italiji. S obzirom na to pojavila su se šuškanja da između njih dvoje postoji i nešto više od poslovnog i prijateljskog odnosa.

Međutim, mnogima je za oko zapeo Selenin prirodni izgled koji se uvelike razlikuje od onog na fotografijama koje objavljuje na svom profilu na Instagramu, gdje ju trenutačno prate 242 milijuna ljudi. Selena s njima najčešće dijeli besprijekorno sređene i uređene fotografije koje odišu seksepilom i zavodljivošću.

No takvo je izdanje ovog puta izostalo, a pažnju je plijenila licem bez imalo šminke i širokom predimenzioniranom odjećom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Selena je 2018. godine prekinula vezu s Justinom Bieberom. On se u međuvremenu vjenčao s manekenkom Hailey Bieber, a o njezinu se ljubavnom životu nakon toga malo zna.

Pjevačica je inače godinama bila najpraćenija slavna osoba na Instagramu, a dugo je držala i rekord za najlajkaniju fotku, no titulu joj 2018. godine oduzeo nogometaš Cristiano Ronaldo, koji još uvijek na društvenoj mreži ima više pratitelja od ijednog drugog celebrityja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene