Kemija je jaka?

Mankenku i pjevačicu povezuje nešto više od prijateljstva? Svi misle da ih je odao njihov posljednji potez

Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Paris Jackson i Cara Delevingne (Foto: Profimedia) +0 Karl Lagerfeld i Cara Delavigne (Foto: Getty Images) Galerija

Selena Gomez i Cara Delevingne potaknule su glasine o ljubavnoj vezi i to nakon što su se poljubile u javnosti i tetovirale identične tetovaže.

Pjevačica Selena Gomez i manekenka Cara Delevingne ponovno su potaknule glasine o novoj romansi nakon što su se nedavno na društvenim mrežama pohvalile identitičnim romantičnim tetovaža, kojima su ukrasile svoja tijela.

Pogledaj i ovo Selena Gomez ''nisam savršena, ali...'' Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

Selenu i Caru povezuje dugogodišnje prijateljstvo, ali nagađanja da među njima postoji nešto više krenula su nakon što su u studenom prošle godine viđene kako se spremaju poljubiti na košarkaškoj utakmici u Madison Square Gardenu u New Yorku.

Vezu zasad nisu potvrdile, ali Selena je objasnila značenje svoje tetovaže, identične Carinoj, rekavši da je biseksualna manekenka duboko utjecala na njezin život. Cara je crvenu ružu tetovirala rebrima, a Selena na potiljku.

"Ona je jedna od mojih najboljih prijateljica. Naziva me pupoljkom ruže, to mi je nadimak”, rekla je pjevačica i dodala da ima više tetovaža posvećenih ljudima koji su ostavili značajan utjecaj na nju.

Inače, prije nekoliko godina je u jednom od intervjua otvoreno priznala da je propitkivala svoju seksualnost.

"Apsolutno, jesam. Mislim da je zdravo steći perspektivu o tome tko ste duboko u sebi, preispitivati ​​sebe i izazivati ​​sebe, važno je to učiniti", izjavila je za Pride Source i dodala kako joj glasine da voli žene ne smetaju i da nema ništa protiv njih.

Selena i Cara će uskoro provoditi i više vremena zajedno nego inače jer će raditi na svom prvom zajedničkom glumačkom projektu, nakon što je Cara dobila ulogu u seriji "Only Murders in the Building" u kojoj njezina dobra prijateljica već glumi.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +1 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević - 4 Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) +5 Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Celebrity Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, od pogleda na njezin dekolte mnogima je poskočilo srce

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene