predivna!

Serijski zavodnik pojavio se s djevojkom koja mu je važnija od svih drugih, ponosno ju je pokazao pred svima

Robin Wright i Dylan Penn (Foto: Getty Images) Robin Wright i Dylan Penn (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Dylan Penn (Foto: Getty Images) Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) +0 Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Galerija

Dylan Penn kći je Seana Penna i Robin Wright, a na filmskom festivalu u Cannesu zablistala je u svom najboljem svjetlu dok je pratila svog oca.

Holivudski zavodnik Sean Penn pojavio se u elegantnom izdanju na filmskom festivalu u Cannesu, gdje je predstavio svoj novi film "Flag Day", koji je režirao, ali i glumio u njemu. 60-godišnji glumac na sebi je imao jednostavno crno odijelo koje mu je stajalo kao saliveno, no to ipak nije sve što je ukralo pažnju na crvenom tepihu. S njim je bila 30-godišnja kći Dylan koja je zablistala u haljini zanimljiva kroja.

Pogledaj i ovo showbuzz Ups... Poručio dečku svoje kćeri: '16 godina sam čekao tu večer'

Manekenka je naglasila svu svoju ljepotu na događaju godine koji je privukao poznata lica iz svih krajeva svijeta. S njima u društvu bila je i glumica Katheryn Winnick (47).

Dylan Penn kći je glumaca Seana Penna i Robin Wright, a još otkako je bila djevojčica, sanjarila je o tome da krene stopama svojih roditelja. Radila je razne poslove, bila konobarica, hostesa i dostavljala pizze, sve dok nije dobila svoj prvi posao kao manekenka. Krasila je naslovnice brojnih svjetskih časopisa, a okušala se i u glumi.

Iako o svom privatnom životu ne govori previše, nerijetko prati svoje roditelje na događanjima poput filmskih festivala. Sean Penn i Robin Wright inače su se rastali 2010. godine, a slavni glumac odonda je ljubio brojne poznate kolegice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene