Muškarci ju obožavaju!

Upravo je proglašena najplaćenijom glumicom, no javnosti su zanimljiviji njezini brakovi koji traju po 2 godine

Scarlett Johansson (Foto: Getty) Scarlett Johansson (Foto: Getty) Getty 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson (Foto: Getty) Scarlett Johansson (Foto: Getty) Scarlett Johansson, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson Romain Dauriac (Foto: Getty) Scarlett Johansson Romain Dauriac (Foto: Getty) Scarlett Johansson Colin Jost (Foto: Getty) +0 Scarlett Johansson Colin Jost (Foto: Getty) Galerija

33-godišnja glumica u godinu dana zaradila je oko 260 milijuna kuna.

Možda na nju ne biste pomislili da najviše zarađuje, no 33-godišnju glumicu uloga Marvelove superjunakinje Crne udovice vinula je na sam vrh Forbesove liste najbolje plaćenih holivudskih glumica.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson (Foto: Profimedia) Mnogi su pali Iza nje su dva braka, a osvojila je i brojne slavne frajere: Ovo su bivše ljubavi holivudske žderačice muškaraca

Radi se o glumici Scarlett Johansson koja je u godinu dana zaradila oko 260 milijuna kuna, što je duplo više od onoga što je 2017. godine zaradila Emma Stone koja je tada proglašena najplaćenijom.

Scarlett je iza sebe tako ostavila dvije "neprijateljice" Angelinu Jolie sa 182 milijuna kuna zarade i Jennifer Aniston s oko 126 milijuna kuna. Na popisu su se pri vrhu našle i Jennifer Lawrence, Reese Witherspoon, Mila Kunis, Julia Roberts, Cate Blanchett, Melissa McCarthy i Gal Gadot.

Scarlett Johansson (Foto: Getty) Scarlett Johansson (Foto: Getty) Foto: Getty

No da se vratimo na Scarlett koja od svojih holivudskih početaka mami uzdahe, posebno među muškom publikom koja ju redovito stavlja i na sam vrh popisa najseksi žena na svijetu. Od svibnja 2017. godine glumica je u sretnoj vezi s Colinom Jostom koji zarađuje kao dio ekipe popularnog showa "Saturday Night Live".

Scarlett Johansson Colin Jost (Foto: Getty) Scarlett Johansson Colin Jost (Foto: Getty) Foto: Getty

U slučaju da Colin klekne, glumici će ovo biti treći brak. Drugim riječima,Scarlett iza sebe ima dva propala braka, a zanimljivo, oba dva trajala su po 2 godine.

2007. godine Scarlett je upoznala prvog supruga, holivudskog ljepotana Ryana Reynoldsa no brak se brzo raspao. "Brak između dvoje glumaca je veliki izazov, jer jedan je uvijek uspješniji. Zato je potreban partner koji ne samo da je siguran u vašu ljubav, nego i u svoju karijeru. On se mora baviti nečim sasvim drugim, da bi brak uspio", rekla je nakon razvoda.

Scarlett Johansson, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

2012. godine upoznala je francuskog novinara Romaina Dauriaca s kojim je dobila i kćer, no i njihov se brak raspao nakon samo 24 mjeseci. Glumica je navodno bila ta koja je zatražila razvod uz izgovor kako ona i suprug nemaju previše zajedničkih interesa. Nakon što je po drugi put ostala sama, Scarlett je izjavila kako misli da je "brak romantična i lijepa ideja, ali da ljudima nije prirodno da cijeli život provedu s jednom osobom", što je uzburkalo javnost.

Scarlett Johansson Romain Dauriac (Foto: Getty) Scarlett Johansson Romain Dauriac (Foto: Getty) Foto: Getty

O glumici se često znalo čuti i kako je "žderačica muškaraca", koja je među ostalim osvojila i Seana Peanna, Justina Timberlakea, Josha Hartnetta i Jareda Letoa, no ona nikada nije komentirala takve napise. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene