Progovorila o svemu

Slavna glumica skoro je napustila set megapopularne serije zbog seksualnog uznemiravanja jednog muškarca

Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Getty Images 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) Sarah Jessica Parker (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Seks i grad (Foto: Profimedia) +2 Seks i grad (Foto: Profimedia) Galerija

54-godišnja glumica Sarah Jessica Parker najpoznatija je po ulozi spisateljice Carrie Bradshaw u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena – "Seks i grad".

Glumica je bila jasna nakon nemilih događaja.

Pogledaj i ovo Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) Svi ga vole I Hollywood obožava našeg kapetana: Zvijezda serije "Seks i grad" obratila se Luki Modriću na Instagramu

54-godišnja glumica Sarah Jessica Parker najpoznatija je po ulozi spisateljice Carrie Bradshaw u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena – "Seks i grad".

Nedavno je otkrila kako je zamalo napustila seriju zbog neprimjerenog ponašanja jednog moćnog glumca koji je bio upetljan u HBO uspješnicu. Njegovo je ponašanje, preciznije, nazvala "neugodnim" i "neprikladnim" te primjerenim za širu diskusiju pokreta Me Too.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Unatoč statusu velike zvijezde koji je uživala zbog serije, zajedno s kolegicama Kim Cattrall, Cynthijom Nixon i Kristin Davis, Jessica je u nedavnom intervjuu rekla kako još uvijek može osjetiti osjećaj rodne neravnoteže u Hollywoodu.

"Bez obzira na moju ulogu na snimanju, nisam se osjećala dovoljno moćnom da kažem da je takvo ponašanje neprimjereno. Sada mi se to čini zapanjujućim jer je bilo puno prilika kada se to događalo i kad sam bila u drugom položaju i snažnija", započela je Sarah.

"Imala sam svako pravo reći da je to nedopustivo", zaključila je. Na kraju je odlučila reći svom menadžeru da napušta set ako se nešto ne promijeni u vezi s tim. U svega nekoliko sati sve se promijenilo. "Moj menadžer tada je producentima rekao da mi je poslao jednosmjernu kartu za odlazak iz grada i da se neću vratiti."

Jessica je iskreno priznala i kako je tek prije nekoliko mjeseci počela ozbiljno razmišljati o iskustvima s muškim kolegama iz prošlosti koja su bila očiti primjeri lošeg ponašanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

"Razmišljala sam i o svim načinima na koje sam im omogućila da to nastave raditi, ali i da ja ostanem na setu i odrađujem svoj posao bez obzira na sve. Sve bih samo odgurnula od sebe, pronašla malo mjesta da se udaljim i išla dalje."

Jessica je tijekom snimanja navodno imala problema i s kolegicom Kim Cattrall, koja ju je često znala javno popljuvati u intervjuima, a kasnije se saznalo kako su mnoge scene morale snimati odvojeno jer se nisu podnosile. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) +2 Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Celebrity Slavni nogometaš u tajnosti se oženio skromnom djevojkom, njezinoj obitelji zabranili dolazak na svadbu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene