Kraljica stila

Iz gradske vreve pobjegla na plažu, gdje je ponosno istaknula bogati dekolte, a s njom se pojavio i nestašni suprug

Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) +0 Sarah Jessica Parker na plaži (Foto: Profimedia) Galerija

Sarah Jessica Parker naglasila je dekolte u crnom kupaćem kostimu koji je obukla za plažu u Hamptonsu.

Glumica i zvijezda serije "Seks i grad" Sarah Jessica Parker uživa u čarima ljeti i najviše slobodnog vremena provodi na plaži u Hamptonsu, gdje je u crnom kupaćem kostimu istaknula duboki dekolte.

Pogledaj i ovo showbuzz prkosi starenju U 56. godini nije se puno promijenila od najvećih dana slave: Omiljena plavuša s mužem je prebrodila ono što većina supružnika ne bi mogla

Hamptons je omiljena ljetna destinacija brojnih holivudskih faca pa tako i njoj i njezinu suprugu Matthewu Brodericku. Oni su tamo na odmor stigli iz njujorške vreve, a pridružili su im se i prijatelji s kojima se druže pazeći na socijalnu distancu.

I dok mnogi primjećuju kako Sarah odlično izgleda za svoje godine, nikome nije promaknuo Matthewov pomalo zapušten izgled s nakupljenim kilogramima i neurednom frizurom. Par je u braku od 1997. godine, a roditelji su 17-godišnjeg sina Jamesa i 11-godišnjih blizanaka Marion i Tabithe.

Supružnici su imali problema u braku koji su izašli u javnost, i to nakon što je Matthew bio fotografiran s nepoznatom crvenokosom djevojkom, a uskoro se ispostavilo da stalno vara suprugu. Dok je Sarah radila, on je uživao u brojnim avanturama. Nakon što je uhvaćen na djelu, prijavio se na rehabilitaciju zbog ovisnosti o seksu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene