Žena rastura!

Jedna od omiljenih pjevačica regije oduševila seksi odjevnom kombinacijom, teško je bilo ne zamijetiti bujni dekolte!

Sara Jo - 2 Sara Jo - 2 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Jo - 4 Sara Jo - 2 Sara Jo - 1 Sara Jo - 1 Sara Jo - 3 Sara Jo - 4 Sara Jo - 3 Sara Jo - 15 Sara Jo - 14 Sara Jo - 13 +29 Sara Jo - 12 Galerija

Sara Jo nastupila je na trećoj večeri Belgrade Music Week festivala te očarala publiku seksi odjevnom kombinacijom.

Jedna od omiljenih estradnih pjevačica Sara Jo nastupila je na trećoj večeri Belgrade Music Week festivala te očarala okupljenu publiku odabirom svoje odjevne kombinacije.

Pogledaj i ovo Sara Jo - 1 "najljepša i gotovo" Jedna od omiljenih regionalnih pjevačica užarila je atmosferu u kratkoj blještavoj haljini s dodacima perja

Sara je nastupila u donjem rublju visokog struka pa je pokazala svoje vitke noge, a umjesto majice nosila je šljokičasti topić koji je istaknuo njene grudi. Oko struka imala je kožnati remen koji je sezao i oko njena vrata, a na rukama je nosila crne kožne rukavice.

Sari su se na pozornici pridružili i ostali popularni izvođači poput Raste i Cobyja, a sudeći po fotografijama atmosfera je na koncertima bila sjajna.

Sara Jo svoje je ljetovanje provela i u Hrvatskoj, točnije u Dubrovniku gdje se hvalila romantičnim fotografijama sa svojim dečkom Zigom Sotlarom, a ovog je ljeta već jednom bila u Hrvatskoj kada je nastupila na Fusion festivalu u Splitu.

Sara i Ziga već su neko vrijeme zajedno, a čini se kako ih je spojio posao. Ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo te su zajedno posjetili već nekoliko stranih destinacija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Sotlar je osim sa Sarom Jo plesao i s drugim slavnim zvijezdama, kao što su: Severina, Nataša Bekvalac, Maja Berović i Rasta.

U posljednje vrijeme objavljuje intrigantne objave zbog kojih joj njezini pratitelji upućuju lavine komplimenata i željno iščekuju svaku njezinu novu objavu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha +20 Bebe Rexha Celebrity Cijelu večer pridržavala je grudi zbog dubokog dekoltea na haljini, ove scene posebno su zabavile paparazze na zadatku!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maneskin - 2 Maneskin - 5 Maneskin - 6 Maneskin - 8 +7 Maneskin - 7 Celebrity Talijan koji je zaludio žene priredio golišavi spektakl s kolegicom, kad je okrenuo leđa publici, imalo se što vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene